Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
14 Грудня, 2018 р., 08:40
Незважаючи на несприятливі погодні умови колектив ДНЗ ясла-садка "Ягідка" залишається веселим, талановитим, ініціативним та відповідальним. У садочку створюються всі умови для комфортного перебування дітей у садку.
11 Грудня, 2018 р., 09:29
День 9 грудня 2015 року для жителів села Великі Копані став назавжди історичним. У цей день загинув наш герой - Олексій Болдирєв. Щоб пам'ять залишалася в серцях, ми кожного року  учні Великокопанівської школи збираються біля меморіальної дошки й відвідують могилу, щоб вшанувати його пам'ять.
10 Грудня, 2018 р., 15:00
 У Великокопанівській сільській раді відбулися робочі зустрічі за участі сільського голови Валентини Костенко, головного бухгалтера, начальника відділу фінансів та юридичного обслуговування, заступників сільського голови, представників громадської організації "АКТИВНА ЖІНКА" та керівників відділів, установ і закладів Великокопанівської ОТГ, під час яких керівники пояснювали важливість включення тих чи інших пунктів до бюджетних запитів.
10 Грудня, 2018 р., 14:50
8 грудня 2018 року на футбольному полі села Великі Копані жителі Великокопанівської ОТГ  традиційно відсвяткували День футболу. На заході зібралися ветерани футболу та жителі сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка. Слід відзначити, що найстаршими учасниками заходу були Дудкін Микола Олексійович та Костін Микола Григорович, яким виповнилося по 78 років.
10 Грудня, 2018 р., 08:26
 7 грудня в Україні традиційно відзначається День місцевого самоврядування. З цієї нагоди в Олешківській районній раді Херсонської області  6 грудня 2018 року відбулися урочисті збори за участі голови районної ради Павла Потоцького, міського голови Дмитра Воронова, депутатів обласної, районної, міської, селищної, сільських рад, працівників виконавчих апаратів органів місцевого самоврядування.
06 Грудня, 2018 р., 14:58
В ясла-садку "Пурпурова квітка" з 3 по 7 грудня проводиться Тиждень права. Вихователь Герасимчук Г.І. розпочала тематичний тиждень інтегрованим заняттям " Хоч дитина я мала, але маю вже права" , метою якого було ознайомити та закріпити знання дітей про права дитини, а також дати поняття про обов'язки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь