Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Грудня, 2019 р., 08:45
9 грудня роковини з дня загибелі одного з найкращих синів України, який захищав свою Батьківщину та народ в неоголошеній війні, нашого земляка, уродженця с. Великі Копані Олешківського району Болдирева Олексія Вікторовича. 4 роки пройшло з цього фатального дня. Сьогодні згадуємо його та вшановуємо пам'ять.
05 Грудня, 2019 р., 15:57
Працівники зі сфери культури Великокопанівської ОТГ 5 грудня взяли участь у стратегічній нараді "Розробка стратегії модернізації бібліотечної сфери Херсонської області в умовах реформи децентралізації", яка відбулася на базі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Б.А.Лавреньова.
04 Грудня, 2019 р., 13:46
 Третій день зими для першокласників Абрикосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів був незвичайний. Маленькі школярики побували в гостях у місцевій селищній бібліотеці, де їх гостинно зустріли бібліотекар Світлана Іванівна Кучеренко та директор Абрикосівського селищного Будинку культури Лілія Олексіївна Мініна в образі казкових героїв. Діти познайомилися з історією книжки, з улюбленими казками та побували в ролі казкових героїв. 
04 Грудня, 2019 р., 10:11
3 грудня Великокопанівська сільська рада привітала  мешканців сіл Великі Копані, Добросілля  та селища Абрикосівка з Міжнародним днем людей з особовими потребами та побажала їм щастя, здоров’я, довголіття та бадьорості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь