Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
23 Січня, 2020 р., 09:43
Їде потяг повз Карпати, Десну й Чорне море, Крізь степи, ліси та хати – Потяг неозорий. Потяг цей свобода зветься, Мова – його мати. Україна в мене в серці – Не лише на мапі!
23 Січня, 2020 р., 08:24
21 січня у приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася презентація Академії Жіночого Лідерства, яку презентувала координаторка Академії Олена Панченко.
23 Січня, 2020 р., 08:11
22 січня в Абрикосівській сільській бібліотеці відбувся урочистий захід "Єдина Соборна моя  Україна"  з нагоди Дня Соборності України та 101 річниці проголошення Акту Злуки.
22 Січня, 2020 р., 10:47
День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної та територіальної єдності.
21 Січня, 2020 р., 11:31
 У Великих Копанях місцеві жителі продовжують рівняти дороги.  Вадим Жуковський прогрейдерував кінець вулиці  Прикордонна аж до центрального кладовища. Пану Вадиму та його сім’ї дякують сусіди й жителі села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь