Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Жовтня, 2019 р., 10:47
На базі КЗ «Дошкільного навчального закладу ясла – садок «Ягідка» Великокопанівської сільської ради діє логопедична група, де досвідчений вчитель-логопед Овсієнко Євгенія Едуардівна здійснює корекційну допомогу дошкільникам, які мають недоліки мовленнєвого розвитку. Саме 16 та 17 жовтня 2019 року вчитель – логопед провела діагностичне обстеження дітей групи короткотривалого перебування с. Великі Копані.
18 Жовтня, 2019 р., 08:34
З 2 жовтня у с. Великі Копані розпочала роботу група короткотривалого перебування дітей дошкільного віку, які через брак місця не потрапили до старшої групи садочка. Всього відвідує групу 19 дітей с. Великі Копані. Освітній процес дітям надає кваліфікований вчитель – Будиліна Оксана Олександрівна. Група короткотривалого перебування дітей — ідеальна альтернатива для дошкільників, які не відвідують дитячий садок, але потребують спілкування, інтелектуального, творчого і фізичного розвитку. Функціонування групи з короткотривалим перебуванням дітей забезпечить їх право на здобуття дошкільної освіти та якісну підготовку до навчання у школі. У короткотривалій групі дитина має можливість зростати соціально та емоційно. Її здатність мислити, використовувати та розпізнавати мову, прекрасні моторні навички будуть розвиватися в процесі гри, мистецтва, руху і взаємодії з іншими людьми. Найголовніше це те, що дитина навчиться бути ефективним вихованцем, розвиваючи та розширюючи свої комунікативні навички.
17 Жовтня, 2019 р., 14:54
Звертаємося до жителів сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівки!
16 Жовтня, 2019 р., 10:30
Урок патріотизму «Нащадки славних козаків» До Дня захисника України,11 жовтня в Великокопанівській шкільній бібліотеці відбувся урок патріотизму «Нащадки славних козаків» з учнями 5 - Г класу (класний керівник Олена Хоменко).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь