Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Серед переможців Чемпіонату Херсонської області з футзалу –  сільська команда

Дата: 12.03.2018 13:14
Кількість переглядів: 896

Фото без опису

10 березня 2018 року у м. Скадовськ відбулися фінальні змагання з футзалу Чемпіонату Херсонської області серед команд юнаків (U-14) 2004-2005 рр. н., які проводилися Херсонською обласною федерацією футболу.

         Учасниками фіналу були футбольні команди ДЮСШ міст Херсона й  Берислава та одна сільська – Великокопанівської ОТГ, обійшовши футбольні команди з міст Скадовськ, Нової та Старої Каховок. Нашу громаду на фінальному  змаганні представляла футбольна команда «Ніка  Великокопанівська ОТГ».

         Одну гру «Ніка Великокопанівська ОТГ» у запеклій боротьбі із достойним суперником - командою «Освіта» спеціалізованої футбольної школи міста Берислав, виграла з рахунком 2:1 та поступилася команді «ФК Херсон», теж спеціалізованої футбольної школи , але вже міста Херсона, з рахунком 0:1.

За результатами змагання з футзалу Чемпіонату Херсонської області серед команд юнаків (U-14) 2004-2005 рр. н.  команда «Ніка Великокопанівська ОТГ» посіла третє місце! Слід зауважити, що наша команда в цій не легкій боротьбі досягла високого професійного рівня у футболі, поступившись лише командам спеціалізованих футбольних шкіл міста Херсона «ФК Херсон» і «Освіта».  

Хочеться зауважити, що хлопці команди «Ніка Великокопанівська ОТГ» (U-14) 2004-2005 рр. н. пройшли нелегкий шлях до перемоги. Грати із командами спеціалізованих футбольних шкіл для них було і викликом, і величезним досвідом. Їх підготовка говорить про те, що вони морально та фізично налаштовані та готові перемагати. Заслуга в цьому не тільки самих юнаків , а й їхнього тренера – Василя Петровича Довгаля, який, вкладаючи всю свою душу, вже не перший рік виховує в наших хлопців любов до спорту, навчає їх, як бути дієвою, дружньою командою.

Ми вітаємо наших юнаків команди «Ніка Великокопанівська ОТГ» та їх тренера з величезним досягненням у футболі! Пишаємося вами та бажаємо лише достойних вас перемог!

Інструктор по спорту відділу культури

Великокопаніської сільської ради Шушко С.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь