Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Чи бути Олешківському сміттєзвалищу на території Великокопанівської ОТГ?

Дата: 29.09.2017 14:00
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

До Великокопанівської сільської ради надійшла заява від виконавчого комітету Олешківської міської ради в особі голови Д. М. Воронова щодо визначення можливих земельних ділянок, які знаходяться в межах Великокопанівської об’єднаної територіальної громади під розміщення полігону для твердих побутових відходів, орієнтовною площею 10 га. 
Для обговорення даного питання земельним відділом було проведено засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних ресурсів, будівництва та охорони навколишнього середовища Великокопанівської сільської ради. 
Заслухавши вище зазначений лист, члени земельної комісії прийняли категоричне рішення відмовити у виділенні земельної ділянки Олешківській міській раді під розміщення полігону для твердих побутових відходів у зв’язку з тим, що на території Великокопанівської сільської ради досить обмежена кількість вільних земельних ділянок, а також додаткова кількість сміття призведе до забруднення навколишнього середовища та погіршення екології. 


Земельний відділ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь