Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Шукаємо патронатні сім'ї

Дата: 25.04.2018 13:00
Кількість переглядів: 924

Фото без опису

 Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

 

 Сімейний патронат допомагає дітям, чиї батьки деякий час не можуть опікуватися ними в силу різних життєвих обставин. Бувають випадки, коли через недбалість або жорстоке поводження  дітям загрожує небезпека. Інколи у дітей хворіють або помирають батьки, й за ними нікому доглядати. Трапляється й так, що дітей залишають у пологових будинках ще при народженні, й доки триває кількамісячна бюрократична тяганина  з «відмовою» мами, немовлята безпомічно чекають своєї долі насамоті в лікарняній палаті...  Коли батьки в силу складних життєвих обставин не можуть опікуватися дітьми, їх на певний час беруть на виховання професійні патронатні сім’ї.

 

Якщо Ви – подружжя з досвідом виховання власних, уже повнолітніх дітей, проживаєте на спільній житловій площі, маєте час і любите працювати з дітьми, пропонуємо нову роботу – сімейний патронат. Патронатними вихователями можуть бути громадяни України віком від 35 до 55років (для жінки) і від 35 до 60 років (для чоловіка)

 

ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЄ СІМЕЙНИЙ ПАТРОНАТ?

Сімейний патронат допомагає вразливим сім’ям із дітьми долати кризу та дозволяють багатьом дітям не втратити рідних маму й тата.  В той час, як дитина, що потребує захисту, тимчасово виховується у професійній патронатній сім’ї, соціальні працівники допомагають рідним батькам дитини долати складні життєві обставини.

 

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою:

м.Олешки, вул. Пароходна (Енгельса), 43

 

т. 45 - 1 -56, Олешківський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь