Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Привітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 08:58
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

Шановні колеги, депутати Великокопанівської сільської ради всіх скликань, члени виконавчого комітету, державні службовці, працівники й ветерани органів місцевого самоврядування та активісти органів державної служби! І усі громадяни, виборці, які вболівають за проблеми Великокопанівської територіальної громади, дбають про розквіт і зростання громади!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це – справді знакове свято. Адже у нас є право і можливість захищати та реалізовувати свої інтереси. Робити нашу громаду такою, якою її хоче бачити кожен із нас – сучасною, зручною і комфортною для життя.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. А наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція працівників муніципальної служби є гідним внеском у розбудову нашої громади та держави.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за їхню працю та бажаю міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади, відродженню сіл, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті й у всьому демократичному світі!

З повагою, Валентина Костенко,

сільський голова

Великокопанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь