Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає освітній проєкт «EU Study Days»

Дата: 24.02.2021 12:01
Кількість переглядів: 588

Фото без описуПредставництво Європейського Союзу в Україні запускає освітній проєкт «EU Study Days», що відбудеться у період із березня до червня 2021 року (https://bit.ly/3aw9CwQ). 

Оголошено про відбір учасників серед відповідних установ: університетів, шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, громадянського суспільства, молодіжних організацій тощо.

«EU Study Days» - це освітній проєкт Представництва ЄС в Україні, започаткований сім років тому. Проєкт надає можливість українським студентам та випускникам дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між Україною та ЄС від провідних експертів у цій сфері. Проєкт також сприяє створенню мережі молодих українців, де вони зможуть обмінюватися досвідом, втілювати спільні ініціативи, а також стати рушійною силою зближення України та ЄС.

З 2013 року в межах проєкту було проведено понад 32 тижневі сесії у різних містах України. Цього року заплановано проведення 12 онлайн-модулів.
Кожен модуль передбачає вебінар за участі співробітників Представництва ЄС, а також провідних європейських і українських експертів. Окрім того, учасники
отримають інформаційні матеріали та зможуть перевірити свої знання, склавши тест.

За додатковою інформацією звертайтеся до Вікторії Давидової, Радниці з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Victoria.DAVYDOVA@eeas.europa.eu) та/або до організації виконавця проєкту громадської організації «Молодіжна Альтернатива» (контактна особа - Людмила Кудінаyouth.altemative.ua@gmail.com)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь