Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем землевпорядника, колеги!

Дата: 12.03.2021 08:37
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

Уже 22 роки поспіль в Україні відзначається День землевпорядника, присвячений служінню найдорожчому скарбу країни – її землі.

Сьогодні галузь земельних відносин крокує у ногу з часом, використовуючи нові технології та застосовуючи передові знання. В роботі застосовуються найсучасніші методи та практики, всі механізми працюють за абсолютно прозорими та доступними моделями.

13 березня щиро вітаємо із професійним святом всіх працівників - землевпорядників, які працювали та працюють у Великокопанівській сільській раді.

Дякуємо вам, спеціалісти відділу земельних відносин, містобудування та архітектури Великокопанівської сільської ради, за те, що Ваша праця, знання і досвід слугують збереженню й примноженню неоціненного багатства – земель, що є запорукою прискорення економічних і соціальних перетворень нашої громади. Хочемо відмітити Олену Комар та Оксану Войцеховську, чия фахова підготовка, оперативність та наполеглива щоденна праця сприяє зміцненню землеустрою та є запорукою успішного розвитку громади в цілому.

Шановні землевпорядники, міцного здоров'я Вам і Вашим родинам, невичерпної енергії, наснаги, нових здобутків в ім'я Української держави.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь