Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Підприємець Сергій Скороход продовжує допомагати людям під час пандемії

Дата: 18.03.2021 08:19
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

Закінчилася холодна пора року і відділ «Центр надання соціальних послуг» Великокопанівської сільської ради почав підбивати підсумки своєї роботи.

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив керівник магазину "Адоніс" с. Великі Копані - Скороход Сергій Володимирович, який за час локдауну в січні 2021 року, надав матеріальної допомоги на суму 15 тисяч грн на ці кошти відділ закупив продукти харчування.

Допомогу отримали у вигляді продуктових наборів:

- дитячий притулок в селищі Степанівка, де виховуються п'ятеро наших діток, позбавлених батьківського піклування (на суму 5 тисяч грн);

Фото без опису

Фото без опису

- були придбані продукти для Кошиків добра", які діяли одночасно в різних установах: Добросільський клуб, Центр розвитку громади, сільська рада, Центр надання адміністративних послуг, Центр надання соціальних послуг (на суму 5 тисяч грн);

Фото без опису

- на суму 5 тисяч грн було придбано 15 продуктових наборів для сімей : багатодітних, з інвалідністю, опікунів дітей, ВПО, постраждалих від пожежі.

Фото без опису

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони, як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ми впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників.

Бажаємо Вам : усіляких гараздів, здоров'я, процвітання. Дякуємо за довіру та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади. Щиро дякуємо!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь