Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем сім'ї, Великокопанівська громадо!

Дата: 14.05.2021 09:18
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

15 травня 2021 року в усьому світі відзначають День сім’ї.

Родина для людини —  найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист. Саме в сім’ї люди вчаться робити добро, тут формують  принципи взаєморозуміння і поваги, виховуються почуття любові до ближнього.

У Великокопанівській громаді проживає 2216  сімей, з яких 1151 сім’я з дітьми. У 77 багатодітних родинах громади виховується 257 дітей: у 62 сім’ях по 3 дітей, у 7 – по 4 дитини, у 6 – по 5 дітей, одна сім’я виховує 6 дітей та одна  - 7 дітей.  104 мами та 3 тати поодиноко займаються вихованням своїх дітей. Маємо 13 осіб, під опікою яких знаходиться 22 дитини. У громаді проживає 30 сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами.

Фото без опису

Великокопанівська сільська рада забезпечила підтримку сімей громади, створивши на її території відділи «Центр надання соціальних послуг», «Центр надання адміністративних послуг» та службу у справах дітей. Саме тут вони отримують від спеціалістів відділів різноманітний спектр послуг як соціального, так і адміністративного характеру. Відділ освіти, відділ культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини, а також КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» забезпечують надання освітніх, культурних та медичних послуг.

Окрім цього, Великокопанівська сільська рада має затверджену програму «Турбота» на 2020-2024 роки, яка передбачає, зокрема, подальше  розв'язання питань  організаційно-правового  та  інформаційного  забезпечення,  матеріального,  медичного,  соціально-побутового,  культурного  обслуговування  сімей.  

Тож, бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров’я, сімейної злагоди, добробуту. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень в особистому житті. Любіть, цінуйте і поважайте один одного, будьте здорові та щасливі!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь