Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Працюємо з молоддю і заради молоді

Дата: 27.06.2021 06:08
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Зі святом, молодь Великокопанівської громади!

Молодіжна політика в громаді забезпечує  умови, необхідні для розвитку й самореалізації молоді, її формування як здорових, дбайливих та відповідальних особистостей; підготовку молоді до самостійності та професійної діяльності, виховання активних громадян, носіїв позитивних змін у громаді та державі.

Сільський голова Валентина Костенко розповідає: «Наша громада активно працює з молоддю і заради молоді. Ми створили Центр розвитку громади, досить скоро працюватиме молодіжний працівник і вже реалізовуємо ідею створення Молодіжної ради спільно з Радою Європи, завдяки участі у проєкті «Молодь за демократію в Україні». Активність молоді та цікавість її у питаннях не тільки молодіжної політики, а й роботи громади чи формування бюджету - це гарний початок історії розвитку  Великокопанівської громади. Вітаю всіх молодих мешканців громади з Днем молоді!”.

Сьогодні Великокопанівська сільська рада працює в напрямку дослідження та оцінки реальної ситуації в молодіжному середовищі, забезпечення кадрового резерву для місцевого муніципального органу управління, освітніх та культурних установ, бізнесу, створення освітнього майданчика для розвитку демократії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь