Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

З Днем Незалежності! З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2021 14:12
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Шановна Великокопанівська громадо! ????????

   Щиро вітаємо всіх з нашими величними державними святами!

   Цього року незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. За ці роки ми пройшли чималий, тернистий, шлях: з досягненнями і поразками, з успіхами і помилками, але він впевнено веде до укріплення нашої могутності і незалежності.

   День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на рідній землі, закладаємо міцні підвалини майбутнього для наших нащадків.

   І саме синьо-жовтий прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Він щоразу додавав сил, коли наш народ утверджував віковічну ідею про державність і самостійність. З державним стягом стояли патріоти на барикадах двох історичних революцій і нині виборюють волю і захищають цілісність країни наші воїни в зоні бойових дій. З ним святкують перемоги та проводжають в останню путь наших Героїв.

   День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили історію.

   Попереду велика і клопітка праця. Адже щасливе прийдешнє втілюється не лише у розвитку демократичних інституцій держави, а й в повсякденній напруженій праці її людей, у вирощуванні врожаїв, успішному навчанні дітей, спокійній і захищеній старості батьків.

    Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці. що ми славного роду. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.

   Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним.

   Зичимо усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, добробуту, спокою у сім’ях та міцного здоров’я!

   З Днем Незалежності! З Днем Державного Прапора України!????????

Великокопанівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь