Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Активізація співробітництва між українською та литовською молоддю

Дата: 11.06.2024 11:38
Кількість переглядів: 39

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Комітет Ради обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року № 1016, Міністерством молоді та спорту здійснюються обміни молоддю України та Литви. Мета обмінів молоддю – активізація співробітництва між українською та литовською молоддю задля розбудови дружніх взаємин між народами цих країн. 07 червня 2024 року Мінмолодьспортом оголошено прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви у 2024 році, що триватиме до 07 липня 2024 року.

Заявки в межах конкурсу можуть бути подані неприбутковими організаціями, діяльність яких спрямована на роботу з молоддю, зокрема: інститутами громадянського суспільства, закладами освіти; комунальними установами, що працюють з молоддю.

 

Детальна інформація за посиланням. Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до управління молодіжної політики Мінмолодьспорту, тел.: 246 62 36.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь