Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Листопада, 2017 р., 09:58
21 листопада о 14:30 в ДНЗ ясла-садок "Ягідка" відбулося спільне засідання круглого столу на тему " Наступність у роботі ДНЗ і початкової школи – запорука успішного розвитку національно-патріотичного виховання". Завучем школи Євдокименко Н. М. і практичним психологом Кузнєцовою Т.Д. були розроблені цікаві та змістовні завдання, в яких взяли участь як вчителі початкової ланки Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів, так і вихователі  ДНЗ ясла-садок "Ягідка".
24 Листопада, 2017 р., 09:41
Земельна комісія на виїзді
24 Листопада, 2017 р., 09:37
Роль батьків у вихованні дітей - велика відповідальність. Батьки є першими вихователями. Саме вони зміцнюють та загартовують волю та почуття дитини, розвивають її мову та мислення, формують її інтереси, прагнення , смаки, та здібності. Дошкільний навчальний заклад - помічник сім'ї у вихованні дітей. Педагогічний колектив та колектив батьків ДНЗ ясла-садка "Пурпурова квітка" с-ща Абрикосівка - це єдиний живий організм, об'єднаний гуманними стосунками та високою відповідальністю, а найголовніше - спільною метою - виховання щасливої та духовно здорової особистості. В ДНЗ ясла-садку "Пурпурова квітка" с-ща Абрикосівка з 20 по 26 листопада 2017 року було проведено виставку малюнків батьків та дітей "Одягну я ляльку Катрусю у платтячко чудове". Виставка продемонструвала небайдуже ставлення батьків до своїх маленьких діточок. Вона сприяла не тільки тому, що члени родини більше дізналися про власні естетичні вміння та смаки, а перш за все, тому, що в ході підготовки виставкових робіт усі учасники поділилися найважливішими взаємними почуттями - любов'ю та вдячністю, усвідомлюючи духовну єдність сім'ї та дитсадка.
24 Листопада, 2017 р., 09:28
Українець – це на все життя
24 Листопада, 2017 р., 09:26
Важливим засобом, що сприяє обміну педагогічним досвідом та стимулює педагогів до     вдосконалення власної професійної майстерності, є проведення ними відкритих заходів. 
24 Листопада, 2017 р., 09:17
Шановні футбольні вболівальники! Завтра, 25 листопада 2017 року, на футбольному полі с. Великі Копані 0 10:30 відбудуться футбольні матчі присвячені "Кубку закриття району з футболу". В іграх візьмуть участь дві Великокопанівські команди "Інтер" та "Ніка", а також гості - команди "Ведекс" (Олешки) та "БОС". Запрошуємо підтримати улюблені команди!
20 Листопада, 2017 р., 17:59
Шановні жителі Великокопанівської громади та всієї України!
17 Листопада, 2017 р., 16:37
21 листопада 2017 року о 1230 у Великокопанівському сільському Будинку культури відбудеться тематична година до Дня Гідності та Свободи «Українець – це на все життя!».
17 Листопада, 2017 р., 13:17
З року в рік, в третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. У 2017 році цей день припадає на 19 листопада.  Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь