Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Жовтня, 2017 р., 13:17
Земельний відділ повідомляє
27 Жовтня, 2017 р., 13:12
У 1993 році Указом президента в Україні було засновано офіційне свято автомобілістів і дорожників. З тих пір його щорічно відзначають в останню неділю жовтня. У 2017 році День автомобіліста випадає на 29 жовтня. У цей день вітають всіх водіїв, ремонтників, інженерів, діяльність яких пов'язана з проектуванням транспортних засобів, і всіх, хто не уявляє свого життя без машини.  
27 Жовтня, 2017 р., 13:10
День визволення України від фашистських загарбників – наймолодше з подібних свят, якщо не враховувати День захисника України. Таке свято з'явилося в 2009 році. І після цього щорічно відзначається в нашій країні 28 жовтня. Про сенс цього свята не варто багато говорити, адже і так все зрозуміло. І в честь цього, ми вирішили розповісти вам трохи більше про нього.
27 Жовтня, 2017 р., 11:51
Падолистом з клена золото летить
27 Жовтня, 2017 р., 11:17
В ясла-садочку «Пурпурова квітка» с-ща Абрикосівка з 17 по 20 жовтня проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Згідно розроблених планів, з дітьми були проведені різноманітні форми роботи: заняття, бесіди, розваги, конкурси, виставки, вирішення проблемних ситуацій, метою яких було  - дати та закріпити знання дітей про правила дорожнього руху, правила поводження у транспорті, пожежну безпеку, правила поводження у довкіллі.
27 Жовтня, 2017 р., 10:56
Олешківське об’єднане управління
20 Жовтня, 2017 р., 15:32
     18 жовтня 2017 року відбулося засідання  чергової  15 сесії Великокопанівської сільської ради. Депутати розглядали питання щодо перегляду ставки дитячого харчування в дошкільних навчальних закладах у зв»язку з підвищенням цін на продукти харчування, для дітей ясельної групи встановили 19 гр за день, для дітей садової групи 24 гр за день. Також розглядалося питання щодо харчування дітей в шкільних закладах. На даний час у Великокопанівській ЗОШ харчується 480 дітей, а в Абрикосівській ЗОШ харчується майже 60 учнів. Всі діти 1-4 класів харчуються безкоштовно, а діти 5-11 класів тільки   пільгових категорій , решта дітей - за батьківські кошти. Працівники їдальні готують   смачно, але на таку кількість дітей приготувати  комплексний обід із трьох страв проблемно .Тому запропоновано  у Великокопанівській ЗОШ з початку другої  четверті  готувати тільки дві страви.
20 Жовтня, 2017 р., 15:21
Виїзд земельної комісії
20 Жовтня, 2017 р., 11:19
До мешканців селища Абрикосівка звернулася волонтер Скоробагатько Олена, з проханням про допомогу жителю с-ща Абрикосівка Солдатову Євгенію, який являється інвалідом І групи, в наданні меблів для облаштування його будинку.  Хочу висловити свою вдячність за допомогу небайдужим мешканцям селища, які не залишилися осторонь до проблеми, яка сталася з Солдатовим Є. Насамперед, дякую Самойловій Н.А. та Хомут С.В. за організацію перевезення меблів, Івженко Р.В. та Богомол Г.М. за надання меблів, Чавус П.Я. за надання транспорту для перевезення, а також Гапоненко В., Хомут Р., Нікіщенко О., Ященко В., які допомагали грузити меблі. Ваш вчинок є втіленням найкращих моральних якостей людини – здатності до співчуття, розуміння, підтримки та любові до оточуючих.
20 Жовтня, 2017 р., 11:00
Шановні жителі с. Великі Копані, с-ща Абрикосівка та с. Добросілля!  Олешківський РЕЗ і ЕМ планує проводити технічні обслуговування та капітальні ремонти обладнання підстанцій та повітряних ліній, тому можливі відключення електроенергії. З графіком планових відключень на листопад 2017 року Ви можете ознайомитися нижче.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь