Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Грудня, 2017 р., 08:44
Шановна Великокопанівська громадо!  Щиро вітаємо всіх із Днем Святого Миколая! В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігріє своїм теплом тих, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаємо, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися. Ми хочемо побажати, щоб в цей день та протягом інших днів року Вас супроводжували добробут та взаєморозуміння, а з прекрасних обличь Ваших дітей ніколи не сходила щаслива посмішка. Нехай Святий Миколай подарує Вам своє благословення та допоможе Вам знайти найкоротший шлях до Вашої зірки щастя. Зі святом! Великокопанівська сільська рада
18 Грудня, 2017 р., 15:19
Про величезну кількість витрат на ремонт транспортних засобів, спричинених великою кількістю ям на ділянці дороги між селом Великі Копані та селищем Абрикосівка, знають не тільки місцеві жителі .
18 Грудня, 2017 р., 10:02
Шановні батьки дітей, які не відвідують дошкільний заклад! На базі дошкільного навчального закладу ясла-садок «Ягідка» Великокопанівської сільської ради працює консультативний центр! Графік роботи 13.00-14.00 кожного дня. Свої запитання з виховання та надання освітніх послуг дитині ви можете задати методисту відділу освіти, медичній сестрі дошкільного закладу, практичному психологу, музичному керівникові, інструктору з фізичного виховання цього дошкільного закладу. За консультацією звертатися до методиста Краснової Оксани Володимирівни. Відділ освіти 
18 Грудня, 2017 р., 09:42
Ні для кого не секрет, що чим прозорішою є діяльність дошкільного закладу, тим більше довіри він викликає у батьків. З метою залучення батьків до освітньо-виховного процесу, активної співпраці у вихованні та навчанні дітей, підвищення іміджу дошкільного закладу 14 грудня свої двері гостинно відкрив дошкільний навчальний заклад «Пурпурова квітка» селища Абрикосівка. День відкритих дверей дав можливість познайомити батьків з дошкільним закладом, його традиціями, правилами, особливостями освітньо-виховної роботи, зацікавити нею й залучити до участі. В програмі дня були представлені різні заходи, метою яких було: популяризувати діяльність дошкільного закладу, активізувати взаємодію педагогічного колективу і сімей вихованців, ознайомити із життєдіяльністю дітей у садочку, оцінити якість освітніх послуг, взяти на себе активну роль учасника освітнього процесу, відчути мікроклімат у групах дітей, у педагогічному колективі, висловити свої побажання щодо організації освітньо-виховного процесу та набути нового педагогічного досвіду.
16 Грудня, 2017 р., 20:32
До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з 11 по 14 грудня 2017 року у закладах освіти Великокопанівської ОТГ проведено ряд виховних заходів, що сприяли формуванню в дітей та підлітків   розуміння значення подвигу людей, які віддали своє життя та здоров’я заради інших.
13 Грудня, 2017 р., 14:40
Щороку, 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день Днем ліквідатора.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь