Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Вересня, 2017 р., 13:37
Сьогодні, 26 вересня 2017 року, біля приміщення Великокопанівської сільської ради відбулася консультація громадян Олешківським районним відділом Державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Херсонській області по забезпеченню надання безоплатної правової допомоги. Громадянам було роз’яснено такі питання: правовий порядок отримання земельної ділянки у приватне право власності, про незаконне відбирання бізнесу та майна, допомога при народженні дитини, про звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, про захист прав людини у судовому порядку та багато інших.
25 Вересня, 2017 р., 16:04
Уряд погодив зміну цільового призначення земельних ділянок державної форми власності (землі запасу) лісогосподарського призначення площею 152,6895 гектара та 89,8234 гектара категорії земель лісогосподарського призначення на категорію земель сільськогосподарського призначення.
25 Вересня, 2017 р., 15:20
На базі Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда -Україна» функціонує Національна дитяча «гаряча» лінія та Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та тендерної дискримінації.  
25 Вересня, 2017 р., 11:49
«Збережімо мир на цій землі» 
25 Вересня, 2017 р., 10:36
24 вересня 2017 року у м. Скадовськ відбувся Міжрайонний турнір з футболу з нагоди 123 річниці його заснування. В ньому, звичайно, взяла участь і збірна Великокопанівської ОТГ.
22 Вересня, 2017 р., 15:35
19 вересня колектив Великокопанівської сільської ради та КП "Великокопанівське" допомогли овочами волонтерській організації "Кулінарна сотня" Херсонщини, волонтери якої забезпечують потребуючих мирних громадян, які знаходяться в зоні АТО, продуктами харчування та готують пайки для бійців АТО. Вони виготовляють сухі супи та борщі, енергетичні фруктові набори, соління, салати, випічку та інше. Було зібрано та відправлено по 200 кг овочів: кабачок, буряк та капуста. Разом з нашими продуктами ми відправляємо їм частинку тепла домашнього вогнику.
22 Вересня, 2017 р., 14:52
Сьогодні  ми починаємо розповідати Вам про талановитих вихованців Калашнікової Т. Ф. - керівника гуртка «Каляки-маляки». Розпочнемо свою першу розповідь з гарної і незвичайної дівчинки – Абисової Вікторії.
22 Вересня, 2017 р., 14:21
Радість творчості, в ім’я гармонії та краси!
22 Вересня, 2017 р., 14:05
22.09.2017 року на території кладовища селища Абрикосівка , було організовано суботник, в якому взяли участь працівники сільської ради, КП «Великокопанівське», бібліотеки, сільського будинку культури та приєдналася небайдужа мешканка селища пенсіонерка Павлюченко Тамара Антонівна, робітник СФГ «Гріндлейк» Головачов Олександр Миколайович. Висловлюємо велику подяку Дардан А.О. за надання транспорту для підвозу людей. Було скошено траву, прибрано сміття на території кладовища та біля нього, встановлено туалет. Нажаль, деякі громадяни, які прибирають на могилах своїх близьких, сміття кидають просто під огорожу, тому, велике прохання до людей, які відвідують кладовище, викидайте сміття у визначеному місці, яке знаходиться перед воротами кладовища!!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь