Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Жовтня, 2017 р., 09:54
Сьогодні ми продовжуємо розповідати Вам про результати ігор футбольних команд с. Великі Копані та Великокопанівської громади.
13 Жовтня, 2017 р., 09:12
14  жовтня щиросердно вітаємо українську громаду, а, особливо наших мужніх воїнів, які нині захищають територіальну цілісність та суверенітет України, зі святом Покрови Божої Матері, Днем українського козацтва та Днем захисника України!
12 Жовтня, 2017 р., 11:39
06.10.2017 року в м. Києві відбулася конференція «Нова система просторового планування як інструмент розвитку об’єднаних територіальних громад» за участі представників Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Асоціації міст України, проектних організацій та будівельних компаній.
11 Жовтня, 2017 р., 09:57
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ
10 Жовтня, 2017 р., 13:49
З прийняттям Закону про пенсійну реформу ми вводимо абсолютно справедливі розрахунки підвищення пенсій та індексацію кожного року. Цей етап нових розрахунків буде проведено максимально швидко. У системі Пенсійного фонду працюють дуже професійні люди. Органами Пенсійного фонду України в області вже проведено підготовчу роботу для здійснення перерахунку. Опрацьоване та протестоване програмне забезпечення. Оперативне проведення цього масового перерахунку буде забезпечено в новій системі централізованого призначення та виплати пенсій, яка в промисловому режимі використовується тільки в Херсонській області.
10 Жовтня, 2017 р., 12:52
6 жовтня відбувся черговий матч з футболу, а саме друге коло Першості Херсонської області дитячої юнацької футбольної ліги "Колос". В ній прийняла участь і наша команда. Матч Ніка Великокопанівська ОТГ (ігроки 2004-2005 р.н.)-Дніпро (Білозерка)  закінчився з рахунком 8:0. Великокопанівська футбольна команда молодших спортсменів знову здобула перемогу.
09 Жовтня, 2017 р., 14:01
Вкотре приймаємо закордонних гостей
09 Жовтня, 2017 р., 11:30
 3 жовтня Верховна Рада України підтримала урядову пенсійну реформу і ухвалила в цілому законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» № 6614. Протягом доби після підписання Закону Президентом України органами Пенсійного фонду будуть виготовлені додаткові виплатні документи по перерахованих пенсіях. Пенсіонери, в яких дата отримання пенсії припаде вже після набрання чинності Закону, одержать пенсійні виплати в новому розмірі. Ті пенсіонери, які з 4 жовтня, до набрання чинності Закону, вже отримали пенсію у «старому» розмірі, одержать відповідну доплату за окремою відомістю до закінчення виплатного періоду жовтня - тобто до 25 жовтня. Перерахунок буде здійснено в автоматичному режимі за матеріалами пенсійних справ, тому звертатися до органів Пенсійного фонду необхідності немає. Інформацію можна отримати за телефонами «гарячої лінії» Олешківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України : (05542) 4-40-39, а також на веб-порталі послуг ПФУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь