Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
19 Жовтня, 2017 р., 16:37
Розширене засідання виконавчого комітету за участі керівників установ
19 Жовтня, 2017 р., 14:33
Сьогодні, 19 жовтня 2017 року, у приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася зустріч заступника начальника Олешківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кузьменко З.В. з громадянами, що проживають на території Великокопанівської громади, щодо питань пенсійного забезпечення.
19 Жовтня, 2017 р., 14:30
На ділянці дороги між с. Великі Копані та с. Тарасівка, за поворотом на с. Добросілля, розпочато роботи по встановленню автобусної зупинки.
19 Жовтня, 2017 р., 10:52
В Абрикосівському ясла-садку «Пурпурова квітка» 13.10.2017 року відбувся семінар для вихователів закладу з теми: «Мистецтво спілкування з батьками». Семінар відвідала інспектор з дошкільної освіти відділу освіти Великокопанівської сільської ради Внук О.Д.. Під час семінару обговорили проблеми, які виникають у спілкуванні з батьками вихованців, а також які ж методи використовувати педагогічному колективу для залучення батьків до освітнього процесу та активної участі у житті закладу. Вихователь Семенкова Н.В. поділилася досвідом роботи, презентувала форми роботи з батьками.
18 Жовтня, 2017 р., 16:48
13 жовтня 2017 року Великокопанівський сільський Будинок культури з нагоди відзначення Дня українського козацтва, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці провів конкурсно-розважальну програму для учнів 5-х класів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ст. «Ми веселі козаки – і дівчатка й хлопчаки».
18 Жовтня, 2017 р., 16:45
 13 жовтня до Дня Захисника України на базі Абрикосівського сільського будинку культури спільно з сільською бібліотекою була проведена лекція для дітей 4-7 класів під назвою «Хоробрі серця». Ведучі Кучеренко С. І. та Мініна Л. О. розповіли дітям хто такі ці мужні лицарі-захисники нашої вітчизни. У гості був запрошений солдат, що проходив службу та демобілізувався у 2016 році Ляшенко Віталій. Своїм прикладом він показав нашим  дітям яким повинен бути мужнім та хоробрим справжній захисник. Віталій зіграв солдатських пісень, які сподобалися дітям.
18 Жовтня, 2017 р., 13:20
Шановні вболівальники футбольних команд "Інтер" та "Ніка"! 21 жовтня наша команда "Інтер" (Великі Копані) прийматиме вдома "Прогресс" (Нова Маячка), а  футбольна команда "Ніка" (Великі Копані) проведе свою гру на виїзді з командою суперників "Іскра" (Тарасівка).  Приходьте підтримати улюблені команди! Вболівайте за наших! Турнірна таблиця

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь