Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Вересня, 2017 р., 14:00
До Великокопанівської сільської ради надійшла заява від виконавчого комітету Олешківської міської ради в особі голови Д. М. Воронова щодо визначення можливих земельних ділянок, які знаходяться в межах Великокопанівської об’єднаної територіальної громади під розміщення полігону для твердих побутових відходів, орієнтовною площею 10 га.  Для обговорення даного питання земельним відділом було проведено засідання постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних ресурсів, будівництва та охорони навколишнього середовища Великокопанівської сільської ради.  Заслухавши вище зазначений лист, члени земельної комісії прийняли категоричне рішення відмовити у виділенні земельної ділянки Олешківській міській раді під розміщення полігону для твердих побутових відходів у зв’язку з тим, що на території Великокопанівської сільської ради досить обмежена кількість вільних земельних ділянок, а також додаткова кількість сміття призведе до забруднення навколишнього середовища та погіршення екології. 
29 Вересня, 2017 р., 13:49
Вітаємо вчителів різних поколінь з наступаючим професійним святом, яке святкується у цьому році 1 жовтня!
29 Вересня, 2017 р., 13:47
Притча про хорошого вчителя
29 Вересня, 2017 р., 13:42
Великокопанівська сільська рада запрошу всіх бажаючих на змагання Першості Великокопанівської ОТГ з настільного тенісу, шахів та шашок. Дійство відбудеться 1 жовтня 2017 року о 9:00 у приміщенні Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів. Будемо раді прийняти представників інших сіл, селищ та громад!
29 Вересня, 2017 р., 13:10
Шановні володарі книжок та книжних полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет та журналів!
29 Вересня, 2017 р., 13:09
Давні бібліотеки світу, які нараховують століття, донесли до сьогоднішніх днів відблиск культур колишніх цивілізацій. Дуже символічним є те, що Олександрійський маяк (одне з семи чудес світу) становив собою не що інше, як сховище рукописних сувоїв. Таким чином,він був двоєдиним джерелом світла - фізичного, що вказує шлях кораблям, та духовного, що торує людині шлях до усвідомлення існування, до опанування законів природи,суспільства та людського мислення. Бібліотека завжди була символом культури суспільства і цивілізації, соціальним інститутом, що формував особистості та індивідуальності, показником, характеристикою, віддзеркалюванням життя. З розповсюдженням освіти і накопиченням книг у давньоруській державі стали виникати бібліотеки. Найдревніша згадка про бібліотеки в Київській Русі відноситься до 1037 р. до нашої ери. У літописі, в записі під цим роком говориться, що князь Ярослав Мудрий любив і старанно читав книги. Саме Ярослав Мудрий зібрав першу бібліотеку і розмістив її у побудованому ним Софіївському соборі у Києві. І це була перша бібліотека Київської Русі, яка стала поштовхом до творчості у різноманітних галузях культури та мистецтва. Могутність країни Ярослав геніально і прозорливо вбачав в інтелекті суспільства. Ода собі, Бібліотекарю Як мене сваволя не косила, Як мене ця доля не товкла, А потягу до книги не згасила, І книгарем навіки нарекла... Так, я книгар. Не лікар. Не аптекар. Не інженер Не вчитель. Не банкір... Я більше, Я - Книгар! Бібліотекар! На заздрість всім, всьому наперекір! Бо посудіть: хіба ще є багатство, Таке неоціненне, як моє! Ніяке товариство, жодне братство                                        Такого скарбу в банку не зіб'є! Хіба щось є цінніше ще за книгу, Хіба щось може з нею в парі йти... Такий тягар, таку міцну веригу Ані за які гроші не знайти! Я ж знаю все Всі оми й аксіоми, Всі альфи і омеги, всі плюси, Для мене всі підвласні космодроми, Екватори, планети, полюси... Я - мов маяк в розбурханому морі, Неначе компас в безмірі пустель. Без мене в цьому людському просторі, Не вийти до наук найвищих стель Бо я – Книгар. Я – Бібліотекар! Хоч не технар, не вчитель. Не банкір. То все ж усім – як лікар, як аптекар, Потрібен я – всьому наперекір.          
29 Вересня, 2017 р., 08:06
Історія одного фото…
28 Вересня, 2017 р., 09:38
«Здоров’я настільки переважує решту благ життя, що здоровий жебрак щасливіший за хворого короля. »
28 Вересня, 2017 р., 09:29
День партизанської слави – 22 вересня – збігається з початком героїчної підпільно-партизанської боротьби з нацистськими загарбниками.
28 Вересня, 2017 р., 09:18
27 вересня 2017 року відбулася чергова 13 сесія VIII скликання  Великокопанівської сільської ради. На засіданні сесії розглядалися питання щодо внесення змін до штатного розкладу ДНЗ та шкіл, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь