Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Квітня, 2020 р., 18:52
Великокопанівська громадо! 
17 Квітня, 2020 р., 18:12
Комунальне кафе "Ромашка" вітає всіх із наступаючим Великднем. 16 та 17 квітня його працівники працюють аби виконати всі Ваші замовлення. 
17 Квітня, 2020 р., 18:03
Великокопанівська громадо! Звертаємося до всіх любителів відпочинку у лісі. Цього року до лісу Ви зможете потрапити лише по завершенні подежонебезпечного періоду та по завершенні карантинного періоду.  Відповідно до розпорядження голови ОДА Юрія Гусєва номер 306 від 14 квітня 2020 року, заборонено: 1) заїзд протягом пожежонебезпечного періоду 2020 року на територію  лісового фонду (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших  механізмів, за винятком тих, що використовуються з лісогосподарською метою; 2) відвідування лісів населенням при 5-му класі пожежної небезпеки  (надзвичайна небезпека) за умовами погоди; 3) відвідування населенням лісових масивів області на період карантину  з метою недопущення поширення коронавірусної хвороби (СОУГО-19). На свята під час карантину залишайтеся вдома та проведіть свій час у сімейному колі!
15 Квітня, 2020 р., 16:05
Шановні випускники 9-11 класів та батьки. Бериславський педагогічний коледж імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету запрошує вас на навчання для отримання кваліфікації «Вчителя початкових класів з однією з додаткових спеціалізацій»: – “Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови”. – “Вчитель початкових класів та асистент вчителя”. – “Вчитель початкових класів та вчитель інформатики початкової школи” – “Вчитель початкових класів і організатор роботи з учнівськими об’єднаннями” – “Вчитель початкових класів і організатор спортивних секцій і клубів” та «Вихователя дошкільного закладу з однією з додаткових спеціалізацій»: – «Вихователь дошкільного закладу та вихователь логопедичних груп». – «Вихователь дошкільного закладу та музичний керівник». – «Вихователь дошкільного закладу та сімейний вихователь». Разом з навчанням на вас чекає цікаве студентське дозвілля: екскурсії вихідного дня, квести, волонтерський рух та участь у мистецьких проєктах. Адже сьогодні, вступаючи до нашого коледжу ви отримуєте якісну освіту, професійні знання та можливості, які надає своїм студентам Херсонський державний університет! Приймальна комісія: 097-348-54-39, VIBER – 099-229-20-43, E-mail: berpedkoledg@gmail.com, вебсайт: https://bpc.ks.ua/golovna/vstupnikam/
09 Квітня, 2020 р., 18:30
Комунальне кафе "Ромашка", яке знаходиться у селі Великі Копані, працює над підготовкою до Пасхи. Ось такі рулетики будуть у продажі з різною начинкою: маком, сиром, яблуками та повидлом.
09 Квітня, 2020 р., 18:23
"Інформація  з перших вуст" - я так назву свою статтю.  Сьогодні в селі поширилася інформація про закриття овочевого гуртового ринку "Нежданний". Чи правда це? Так, питання про закриття стоїть на порядку сьогодення. Згідно розпорядження №23 від 08.04.2020р. " Про заходи з недопущення COVID - 19" за підписом керівника робіт з ліквідації наслідків НС Вадима Чабана ( розпорядження додається) в п. №5 рекомендовано регіональній комісії закрити ринок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь