Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
28 Квітня, 2020 р., 10:26
Відділ фінансів та юридичного обслуговування Великокопанівської сільської ради повідомляє, що за січень-березень 2020 року до бюджету Великокопанівської сільської ради зараховано надходжень у сумі 13913,76 тис. грн. З них надійшло трансфертів 9024,85 тис. грн.
28 Квітня, 2020 р., 09:59
Чорнобильська катастрофа - це величезна трагедія для всього нашого суспільства і людства в цілому, це втрата людей, які ліквідували цю страшну аварію ціною свого життя.
26 Квітня, 2020 р., 11:32
34 роки тому, вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на Чорнобильській АЕС стала болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням багатьох держав. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Чорнобильська катастрофа завдяки самопожертві ліквідаторів аварії стала символом жертовності в ім'я Батьківщини, в ім'я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, вони виконали свій обов'язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам'яті важкі й героїчні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм і ціною власного життя й здоров'я зупинили ядерну катастрофу. Незважаючи на тяжкі випробування, ліквідатори своїм прикладом показують, що найцінніше у житті – це  боротьба за майбутнє людства, що неможливо без дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Бажаємо ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, здоров'я, щастя, достатку, добра та злагоди, мирного неба і щастя на рідній українській землі.
25 Квітня, 2020 р., 05:07
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НАШОЇ ГРОМАДИ! Сьогодні на сторінках інтернету ми побачили виступ губернатора  Херсонської області Юрія Гусєва, з якого дізналися про хвору  на коронавірус жінку. Так , це правда! Офіційно зареєстрованих на території села Великі Копані - ДВОЄ! Хворі із однієї сім'ї. Почувають себе задовільно. Знаходяться на самоізоляції вдома , дотримуються заходів карантину. Хвороба в сім'ю прийшла із- за контакту  з хворою людиною. Звертаюся до всіх жителів нашої громади  дотримуватися всіх правил карантину. Без потреби не виходьте з дому . Реалізуючи сільгосппродукцію на ринку - дотримуйтеся всіх правил. Поминальні дні відкладіть на час після карантину! Не забувайте про те, що оберігаючи себе , ви збережете своїх рідних! А ще за нами з вами відповідальність за наше село , адже сільгосппродукція із нашого ринку  годує всю Україну. А реалізація цієї продукції -   корме наші сім'ї. Епідемія в селі , призведе до закриття не тільки ринку , а й усього села! ВСЕ В НАШИХ РУКАХ! ЗАДУМАЙТЕСЯ ПРО ЦЕ!
24 Квітня, 2020 р., 15:47
Напередодні провідної неділі було організовано суботник у селищі Абрикосівка під час якого працівники старостинського округу та КП "Великокопанівське" побілили дерева в парку, прибрали територію на сільському кладовищі. Спільними зусиллями загребли торішні бур'яни, вирубали молоді паростки акації, прибрали прилеглу територію від сміття. Звертаємося до жителів селища з проханням підтримувати чистоту та порядок на кладовищі, не створювати хаотичних сміттєзвалищ,  сміття відносити до спеціально відведених місць, а не кидати за огорожу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь