Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
12 Вересня, 2019 р., 08:29
07 вересня 2019 року збірна команда спортсменів Великокопанівської ОТГ взяла участь у черговій першості обласної Колосіади Херсонщини «Краща сільська спортивна об’єднана територіальна громада 2019 року», яку проводила територіальна організація громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство КОЛОС» у Херсонській області спільно з громадською організацією «Херсонське обласне відділення громадської організації «Національний олімпійський комітет України». Змагання відбулися у спортивному комплексі «ЮНІСТЬ» м. Берислава.
10 Вересня, 2019 р., 10:56
Висловлюємо вдячність Якову Гуляєву, жителю села Великі Копані, за допомогу в підготовці до відкриття ЦНАСПу, який встановив на будівлі кріплення для розміщення прапору.
09 Вересня, 2019 р., 11:02
У людей, які не лінуються займатися спортом, і настрій, і самопочуття, і здоров’я кращі, ніж у тих, хто в спортзал не ходить категорично.
09 Вересня, 2019 р., 10:45
09 вересня 2019 року у Великокопанівській сільській раді для бухгалтерів відбулася консультація щодо роботи комісій соціального страхування в установах. Про особливості оформлення листів непрацездатності  розповів Холоднюк Іван Володимирович, начальник відділення по роботі зі страхувальниками Олешківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Херсонській області.
30 Серпня, 2019 р., 15:42
29 серпня 2019 року земельна комісія здійснила свій виїзд в селище Абрикосівка. Під час перевірки санітарного стану селища постало питання прибирання прибудинкової території навколо багатоквартирного будинку за адресою с. Абрикосівка вул. Садова, 2.  Не всі мешканці даного будинку слідкують за прилеглою територією, а є й такі, які  не вважають за потрібне слідкувати за нею та наводити лад на прилеглій території. Адже якщо придивитися то з одного боку квіти, а з іншого бур’яни та амброзія. Лише двоє власників квартир підтримують належний порядок біля своїх квартир.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь