Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2018 р., 16:40
2 квітня 2018 року в Великокопанівській сільській раді відбулася консультація на тему «Брендування громади», завдяки величезній підтримці та співпраці Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування  з Великокопанівською ОТГ.
31 Березня, 2018 р., 19:46
6 квітня 2018 року на центральній площі біля Великокопанівського Будинку культури відбудеться Великодня культурно-мистецька акція «Писанковий сад».
30 Березня, 2018 р., 15:37
Шановні споживачі електричної енергії !
30 Березня, 2018 р., 14:45
Сьогодні, 30 березня, на території Великокопанівської ОТГ проходить Торговий форум, стратегічно важливий для розвитку овочівництва, ягідництва та садівництва на території України, зокрема на території нашої громади. Сільський голова Великокопанівської сільської ради Валентина Костенко сприяла проведенню заходу, оскільки підвищення рівня життя жителів громади та її процвітання є пріоритетним питанням в  стратегічному розвитку Великокопанівської ОТГ. 
29 Березня, 2018 р., 14:33
90% ЖЕРТВ ЗАМОВЧУЮТЬ , АБО СПРИЙМАЮТЬ НАСИЛЛЯ ЯК НАЛЕЖНЕ СТАВЛЕННЯ. ІСНУЄ ЧОТИРИ ВИДИ НАСИЛЬСТВА:  ФІЗИЧНЕ, СЕКСУАЛЬНЕ, ЕКОНОМІЧНЕ ТА ПСИХОЛОГІЧНЕ.
29 Березня, 2018 р., 14:15
     27  березня 2018 року  відбулося 4 засідання виконавчого комітету Великокопанівської сільської ради,  на якому було заслухано інформацію виконуючого обов'язки головного лікаря КЗ «ЦПМСД Великокопанівської сільської ради» Янчукова С.М  про роботу комунального закладу з покращення медичного обслуговування населення. Члени виконкому наголосили на необхідності активізації роботи по програмі «Доступні ліки» та по інформуванню населення по впровадженню медичної реформи.
28 Березня, 2018 р., 09:01
У Великокопанівському комунальному закладі дошкільної освіти ясла-садку "Ягідка" продовжується рубрика «Досвід кожного - надбання всіх». 27 березня проведено відкрите заняття з математики вихователем Логвіненко Т.О.  Вихователь звернула увагу на рахунок у межах трьох у прямому порядку, вчила порівнювати однакові та різні за розміром предмети, ознайомлювала з формою предметів кулі, квадрата. Вправляла в утворенні чисел 2 і 3 способом додавання одиниці до попереднього числа. Вчила об’єднувати дві групи предметів для визначення кількості способом перелічування предметів в межах трьох. Тетяна Олександрівна використовувала нові форми та методи проведення заняття з використанням інноваційних технологій. Цікавими та змістовними з використанням інноваційних технологій проводить заняття Григор’єва Р.О.
28 Березня, 2018 р., 08:30
23 березня в другій молодшій групі комунального закладу дошкільної освіти ясла-садку "Ягідка" села Великі Копані вихователем Костіною Т.М. було проведено заняття з аплікації на тему «Сонечко».  Вихователь націлювала дітей помічати і називати найбільш виразні явища природи навесні та їх вплив на живу природу. Звернула увагу на форму, колір, користування клейстером. Результатом заняття була проведена колективна робота - зроблено дуже гарну весняну картину. Закінчилось заняття проведенням гри «Де сховалось сонечко».
27 Березня, 2018 р., 16:49
23 березня 2018 року відбувся відбірковий тур учасників телефестивалю "Таврійська зірка" в адміністративному центрі Великокопанівської ОТГ - селі Великі Копані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь