Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
05 Лютого, 2018 р., 09:09
Наприкінці січня Глава Уряду повідомив, що Кабінет Міністрів України знайшов оптимальне юридичне рішення і готовий вже з лютого розпочати процес передачі землі поза межами населених пунктів у власність об'єднаним територіальним громадам.
31 Січня, 2018 р., 15:22
 29 січня - пам'ятна дата для української історії завдяки бою під Крутами. В селищі Абрикосівка цей день теж не залишився без уваги.
31 Січня, 2018 р., 15:02
Щоб попрощатися зі снігом працівники Абрикосівського Будинку Культури та бібліотеки провели конкурс на кращого сніговика серед дітей. Поділившись на команди «Хлопчиків» та «Дівчаток» у процесі створення фігур, все ж чоловіча галантність взяла гору і сильна наша половина кинулась на допомогу ніжним дівочим ручкам. Тому перемогла, всетаки, дружба!  Ось така в нас вийшла снігова сімейка! А в нагороду за свої старання всі отримали солодощі.
31 Січня, 2018 р., 13:06
Шановні жителі сіл Великі Копані і Добросілля, селища Абрикосівка!Звертаємо вашу увагу на те, що у Великокопанівській громаді створена громадська організація "Активна жінка".  Її діяльність спрямована на всебічну пудтримку Великокопанівської громади.  Якщо ви маєте бажання долучитися чи маєте думки та пропозиції щодо цього, надсилайте повідомлення на сторінку ГО "Активна жінка" у фейсбуці за посиланням https://www.facebook.com/pg/ActiveWomanUkraine/posts/?ref=page_internal.  
30 Січня, 2018 р., 12:00
29 січня 2018 року "Сільський ревізор" закінчив триденну ревізію у селі Великі Копані.  Що побачила чи почула цікавого команда ревізора про наше село нам поки що не відомо, але з нетерпінням чекаємо на незалежну оцінку, викладену на офіційному сайті «Сільський ревізор»   SilskiyRevizor.com.
30 Січня, 2018 р., 09:28
                                     
29 Січня, 2018 р., 16:13
Комунальне підприємство "Великокопанівське" запрошує на роботу кухаря, з освітою в харчовій промисловості, в їдальню Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів. Офіційне працевлаштування гарантовано. За додатковою інформацією звертатися до директора КП "Великокопанівське" Самойлової Лариси Олександрівни.
29 Січня, 2018 р., 11:48
У комунальний заклад "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Великокопанівської сільської ради на постійне місце роботи з офіційним працевлаштуванням потрібні сімейні лікарі та медична сестра. Із питаннями щодо працевлаштування звертатися у Великокопанівську сільську раду до заступника голови з гуманітарних питань Круц Надії Миколаївни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь