Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2018 р., 09:04
З 27 січня по 29 січня 2018 року до села Великі Копані –адміністративного центру Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади, завітав «Сільський ревізор».  
25 Січня, 2018 р., 14:13
У дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Ягідка» села Великі Копані кожен вихователь намагається проводити свої заняття на високому науково-методичному рівні.
24 Січня, 2018 р., 13:18
 З  нагоди відзначення  Дня Соборності України у Великокопанівській сільській бібліотеці  для дітей   провідний  бібліотекар Самойлова Н. М.  разом із Слоцькою Л.С. -  вихователем ДНЗ ясла-садок «Ягідка» для дітей групи  короткотривалого  перебування провели  гру-вікторину   про Україну під назвою «Чи знаєш ти Україну?». Діти із  задоволенням відповідали на питання.   В  ході   вікторини    діти  дізналися,  що   основний закон країни  є  Конституція,  центральною   фігурою  герба України є  Тризуб,  що  Парламент  України  називають  Верховною  радою,  та  багато  інших речей. Сподіваємося,  що  цей захід поглибив  знання   дітей  про  Україну  та викликав патріотичні почуття  до рідної країни.
24 Січня, 2018 р., 08:22
22 січня відзначаємо День Соборності України. Цього року особлива дата – 100-та річниця підписання Акту воз`єднання Української Народної Республіки. Відзначили цю велику національну подію і в селищі Абрикосівка. Працівники культури на базі сільської бібліотеки провели для присутніх відео лекторій та інформаційну лекцію про події, завдяки яким наша країна об`єдналась. За традицією цього дня, ми вийшли на вулицю селища та утворили живий ланцюг, як знак солідарності єдиної країни. Хоча і пройшло з того часу вже сторіччя, та нинішній стан нашої держави не дає спокою вірним громадянам. Культурні та ментальні відмінності між Сходом та Заходом України весь цей час створювали політичні скандали та міжусобиці. Але в одному завжди всі були єдині – цілісність та незалежність держави. Тільки спільна думка та справа допоможе нам в протистоянні з тими, хто досі надіється роз`єднати нас та зламати. Тримаймося разом, бо навіщо ж стільки жертв принесли предки заради воз'єднання та нинішньої нашої незалежності!... Колективи Абрикосівського СБК та сільської бібліотеки
23 Січня, 2018 р., 13:11
Херсонський державний аграрний університет долучився до системи iGov На Херсонщині до волонтерського проекту електронних державних послуг iGov (https://igov.org.ua/) продовжують приєднуватися не тільки місцеві органи влади, а й вищі навчальні заклади. Услід за ХНТУ до цієї Інтернет-системи долучився Херсонський державний аграрний університет. Відтепер на його базі запущено онлайн-послугу щодо проведення атестації з володіння державною мовою. Цей електронний сервіс вкрай актуальний для людей, які мають намір вступити на державну службу, особливо жителів віддалених районів Херсонської області. Для того, щоб зекономити зусилля і гроші на дорогу, претендентам на посади в органах влади достатньо увійти на портал iGov за посиланням: https://igov.org.ua/service/297/general, пройти авторизацію та подати відповідну заяву, виконавши нескладні покрокові інструкції, обравши зручні для себе дату і час. Після цього заявнику залишиться лише з’явитися в університеті для проходження атестації. Запуск цієї електронної послуги у Херсонському державному аграрному університеті став можливим завдяки особистій підтримці його ректора Юрія Кирилова.
23 Січня, 2018 р., 08:39
22 січня 2018 року в Херсонському Обласному палаці молоді та студентів на концерті з нагоди Дня Соборності України, відбулося нагородження жителів Херсонщини, які відзначилися високим професіоналізмом та активною громадянською позицією. За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток громади подяку Прем’єр-міністра України було вручено і нашому сільському голові Костенко Валентині Дмитрівні - голові Великокопанівської сільської об'єднаної територіальної громади. (Фото взято зі сторінки у фейсбуці Ольги Петриченко)  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь