Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
14 Лютого, 2018 р., 10:17
До сільської ради надійшла колективна заява від жителів с. Великі Копані про вирішення питання, щодо під’їзду до земельних ділянок громадян, які проживають по вул. О. Болдирєва (Кірова) та вул. Робоча  з вул. Жовтнева.
09 Лютого, 2018 р., 14:57
Сільський Рревізор на своїй сторінці у Facebook повідомляє, що "Вже скоро на SilskiyRevizor.com випуск про село, що годує всю Україну, де кожен - сам собі фермер. Як посеред Олешківської пустелі ростуть овочі для всіх супермаркетів столиці, у будинку культури вміщаються 20 колективів з понад 500-ма театральними костюмами, а на перервах у школярів - дискотеки і рухливі ігри. Завітайте до Великокопанівська Об'єднана Територіальна Громада разом з гусаками-ревізорами." Короткий відеоматеріал про село Великі Копані Ви можете переглянути за посиланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100019299228436
08 Лютого, 2018 р., 15:39
На жаль, під час оформлення житлово-комунальної субсидії, багатьом українцям досі доводиться стикатися з чергами. Втрата часу, зусиль та нервів не тільки не додає гарного настрою, але й засмучує людей, які і так перебувають у непростих обставинах, потребують додаткової уваги та підтримки від держави. Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми має стати якнайширше впровадження сучасних механізмів електронного урядування і спрощення бюрократичних процедур. Саме такі цілі переслідує волонтерський проект iGov, наближаючи державні послуги до громадян. На спеціально створеному порталі https://igov.org.ua у режимі онлайн вже запущено понад 420 адміністративних послуг, більше 100-та з яких доступні і жителям Херсонщини. Особливо актуальними серед них стали Інтернет-сервіси, що допомагають спростити життя вразливим верствам населення. Так, на порталі iGov можна не тільки дистанційно подати документи на оформлення житлово- комунальної субсидії https://igov.org.ua/service/654/general, але й перевірити інформацію про стан її нарахування https://igov.org.ua/service/21/general. Для цього необхідно перейти за вказаними посиланнями, обрати Херсонську область і район, в якому проживаєте, та виконати нескладні інструкції. Розібратися, як замовити ці онлайн-послуги, допоможе і відеоролик, створений херсонською командою волонтерів iGov https://www.youtube.com/watch?v=H3U0nJhOO8A. Завдяки використанню Інтернет-системи iGov можна зекономить час і гроші, особливо тим людям, які проживають у віддалених сільських населених пунктах.
07 Лютого, 2018 р., 14:20
Колектив Великокопанівської сільської ради намагається надавати якісно та швидко адміністративні послуги громадянам Великокопанівської ОТГ. Завдяки допомозі iGov - порталу державних послуг Херсонщини, Великокопанівська сільська рада розпочинає працювати по-сучасному, відходячи від стереотипів та впроваджуючи  нові методи роботи. Відтепер, Вам не обов’язково йти або їхати до сільської ради для подачі заяви, звернення чи клопотання, а досить зайти в інтернет і відправити заявку онлайн.
07 Лютого, 2018 р., 13:11
Вже 8 лютого розпочинається всеукраїнський прокат фільму "Міф" про Героя України Василя Сліпака, який загинув на Донбасі.
07 Лютого, 2018 р., 11:07
Шановні жителі Великокопанівської сільської об'єднаної територіальної громади! Відтепер на порталі державних електронних послуг iGov (https://igov.org.ua/) ви можете надати запити та отримати відповіді в електронному вигляді на 40 електронних послуг. Поки що 4 з них надає Великокопанівська сільська рада. Кожен бажаючий може звернутися до голови Великокопанівської ОТГ (https://igov.org.ua/service/11/general), записатися до нього на прийом (https://igov.org.ua/service/702/general) або зробити запит на отримання публічної інформації (https://igov.org.ua/service/161/general). Вдячні Херсонській обласній державній адміністрації та координатору проекту IGOV Порталу Державних Послуг Херсона - Павлу Кулику за всебічну підтримку та допомогу в запускі адміністративних послуг через мережу Інтернет! Детальну інформацію ви можете знайти за посиланням https://www.facebook.com/iGovKherson/?hc_ref=ARSTzgDmi4vGtlhXu47y5WQl9VIJYINCKBeA4NURE5T88zFXJJQa2bxkFXqbSETLlzs&fref=nf&pnref=story.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь