Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
22 Січня, 2018 р., 15:47
На цьому фото зображений період збору врожаю винограду в 50-ті роки в колгоспі «Червоні сходи».
22 Січня, 2018 р., 14:59
Сьогодні, 22 січня 2018 року, не зважаючи на хурделицю, до Великокопанівської сільської ради завітали учні 10-А класу Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів під керівництвом класного керівника та вчителя української мови і літератури Олексюк Олени Анатоліївни, аби привітати з Днем соборності України.
22 Січня, 2018 р., 10:12
Педагогічний колектив схвилювався після перегляду новин в світі, а саме комп`ютерної залежності. Тому практичний психолог, Чорна Ірина Олександрівна, 17 січня 2018 року провела цікавий, змістовний тренінг з батьками на тему « Профілактика комп’ютерної та інтернет залежності». Саме проблема безпеки дітей в мережі Інтернет вже не здається в Україні такою далекою. Діти є найбільш активною, допитливішою аудиторією, тому що із джерел Інтернету черпають не лише корисне, а багато й негативного. Батько й мати – найкращі вихователі, і тому вони мають вплив на своїх дітей навіть тоді коли їх немає вдома. Необхідно пам’ятати, що дитина – дзеркало своїх батьків. Як у краплині води відбивається сонце, так само і в дітях відбивається особистість батька та матері. Давайте разом робити все щоб дитинство і майбутнє наших дітей були прекрасними. Любові і довіри, щирості та взаєморозуміння. Під час тренінгу були використані цікаві вправи, ігри, перегляд мультфільму « Комп’ютерна залежність дітей» (Інформацію взято із сторінки "Днз ягідка" у фейсбуці Великокопанівського ДНЗ ясла-садок "Ягідка").  Практичний психолог Чорна І. О.
22 Січня, 2018 р., 09:49
Колектив Великокопанівського сільського Будинку культури вітає всіх із Днем соборності України  
22 Січня, 2018 р., 08:22
Великокопанівська громадо!
19 Січня, 2018 р., 14:47
У дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Ягідка» на педагогічній раді було вирішено 1 раз на місяць оформляти рубрику «Досвід кожного – надбання всіх»,  з метою відстеження професійного зростання педагогів та узагальнення і поширення перспективного педагогічного досвіду.  Сьогодні  розміщено першу статтю рубрики «Досвід кожного – надбання всіх».
18 Січня, 2018 р., 11:13
Сьогодні, 18 січня 2018 року, з нагоди новорічних та різдвяних свят на передодні свята – Водохреща Христового у приміщенні Великокопанівської сільської ради сільським головою Костенко Валентиною Дмитрівною, було оголошено результати конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», розпочатого у грудні 2017 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь