Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Земельний відділ повідомляє

Дата: 04.08.2017 14:32
Кількість переглядів: 801

   На цьому тижні  працівниками земельного відділу по санстану було виписано 33 попередження про забезпечення санітарного стану біля присадибної ділянки. Перевірка показала, що після попередження громадян працівниками земельного відділу в установлений термін порядок біля присадибних ділянок було наведено.

Фото без опису

    З метою запобігання виникнення пожеж та забезпечення протипожежного захисту нового врожаю було проведено наступну роботу: представникам фермерських господарств, ПАТ «ім. Фрунзе» та ПрАТ «Радужне» були видані попередження з забезпечення правил пожежної безпеки та необхідності утримання в постійній готовності автотракторної техніки з ґрунтообробним обладнанням та утриманням резерву паливно-мастильних матеріалів для ліквідації пожеж.

Фото без опису

До Великокопанівської сільської ради звернувся відділ агропромислового розвитку районної державної адміністрації про можливість надання волонтерської допомоги овоче-баштанною продукцією збройним силам, розташованим на Олешківському полігоні.

Після проведеної роботи з фермерами Великокопанівської сільської ради, голова фермерського господарства «Микола» - Плисюк Микола Григорович відгукнувся на запит і надав волонтерську допомогу збройним силам, розташованим на Олешківському полігоні, кавунами у кількості 1000 кг. Велике спасибі Вам, Миколо Григоровичу!

Фото без опису

Начальник відділу – спеціаліст із земельних питань І категорії      Комар О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь