Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

26 Грудня, 2019 р., 13:30
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність  земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані пров. Дорожній, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянину Лободі Олексію Сергійовичу площею – 0,25 га.
26 Грудня, 2019 р., 13:29
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність  земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Шевченко, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянці Маляр Валентині Іванівні площею – 0,25 га.
12 Грудня, 2019 р., 09:30
Шановні громадяни!
11 Грудня, 2019 р., 14:35
У відділі Центру надання адміністративних та соціальних послуг Великокопанівської сільської ради встановлено POS – термінал, за допомогою якого при наявності банківської картки Ви можете  сплачувати послуги , які надаються в даній установі.
09 Грудня, 2019 р., 14:49
На території Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади постійно ведеться робота із правопорядку.
03 Грудня, 2019 р., 10:46
Великокопанівська громадо!  5 грудня о 10.30 год у приміщенні Великокопанівської сільської ради, яка розташована за адресою: с. Великі Копані, вул. Карла Маркса, 79, відбудеться зустріч щодо планування громадського простору – Центрального парку села Великі Копані, за підтримки програми DOBRE. До зустрічі запрошуємо представників та представниць робочої групи з місцевого економічного розвитку, молоді, громадських організацій та підприємців, депутатів, активних громадян зацікавлених у розвитку Великокопанівської громади та/або громадського простору. Зустріч відкрита для всіх охочих мешканців громади, але реєстрація обов'язкова. Для підготовки зустрічі нам важливо розуміти, якою буде кількість учасників, тому просимо Вас відповісти на декілька питань нижче.  Запрошуємо Вас прийти на зустріч з готовими реалістичними ідеями планування нашого парку та озвучити їх!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь