Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

29 Серпня, 2019 р., 13:57
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Садова, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянину Лузікову Сергію Васильовичу площею – 0,25 га.
28 Серпня, 2019 р., 11:05
Великокопанывська громадо!  Великокопанівська сільська рада працює над розвитком позашкільної освіти на базі Будинків культури, Народного дому та його філіалів, і проводить опитування щодо дозвілля дітей в позаурочний час.  Просимо школярів або батьків заповнити анкету за лінком https://bitly.su/4JGd або завітати до Великокопанівської сільської ради та заповнити її у паперовому вигляді.
27 Серпня, 2019 р., 13:12
НАВЧАННЯ У НАС - ВАША НАДІЙНА ІНВЕСТИЦІЯ У МАЙБУТНЄ! ВСТУПНА КАМПАНІЯ ТРИВАЄ ДО 3 ВЕРЕСНЯ та з 4 по 15 листопада 2019 р. ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ, ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ.
16 Серпня, 2019 р., 15:04
 Набір учнів до ДПТНЗ «Херсонський професійний ліцей зв’язку та поліграфії» цього року продовжено до 1 жовтня. Навчання в ліцеї безкоштовне. Учні забезпечуються гуртожитком. Щомісячна стипендія. Працевлаштування.
15 Серпня, 2019 р., 10:12
Шановні жителі Великокопанівської громади!  Ви можете впливати на місцеву бюджетну політику. Все що вам необхідно для цього, надати свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році!  Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень міcцевої влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).  Всі зібрані пропозиції будуть систематизовані для врахування при підготовці проекту бюджету Великокопанівської ОТГ на 2019 рік, а також оприлюднені на сайті сільської ради. Подати свою пропозицію можна за посиланням: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь