Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошується набір

Дата: 28.07.2017 11:17
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

Шановні жителі громади! Проводиться набір до ХНУПС на військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу в м. Херсон. Якщо Ви мрієте бути офіцером - час діяти!!!

 

ГО «Херсонська обласна асоціація ветеранів військовослужбовців ЗС України, СБУ, Національної гвардії України, Головного управління розвідки МО України та Прикордонної служби України» та Харківський національний університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба Факультет підготовки офіцерів запасу здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців гуманітарного та спеціального напрямку для Збройних Сил України: 
- Психологія; 
- Бойове застосування зенітних ракетних підрозділів озброєних зенітно-ракетними комплексами середньої дальності. 
Спеціальності придатні як для професійної діяльності у силових структурах, так у цивільному житті. Випускники за гуманітарними спеціальностями мають бути підготовлені для проходження військової служби на посадах заступника командира підрозділу по роботі з особовим складом з урахуванням спеціалізації: військовий психолог, військовий політолог, офіцер з правового виховання та військовий соціальний робітник. 
Викладання навчальних дисциплін за даними спеціальностями здійснюється з урахуванням сучасних вимог гуманітарної науки та військової справи до професійної підготовки офіцерського складу Збройних Сил України, з використанням всесвітнього досвіду підготовки військових фахівців, які здібні впевнено працювати з людьми, своєчасно вирішувати їх професійні, соціальні та інші проблеми. Заняття проводять високо-підготовлені викладачі, які обіймали провідні посади у військах (заступників командирів бригад, командирів полків та їм рівних) й мають багатий досвід служби у військах та виховання військовослужбовців.
Серед науково-педагогічних працівників значна кількість офіцерів члени Громадської Організації м. Херсон, які нагороджені Державними відзнаками за вміле керівництво та управління підрозділами та частинами Збройних Сил. 
Крім підготовки за спеціальностями, студенти вивчають навчальні дисципліни:
- статути Збройних Сил України – законодавство за яким живуть усі підрозділи, частини, з'єднання ЗСУ;
- основи мобілізаційної підготовки та мобілізації – дисципліна, яка дає необхідні знання та достатні навички в практичному виконанні мобілізаційних заходів;
- управління повсякденною діяльністю підрозділів – вивчає такі складові як бойова готовність, ведення військового господарства, служба військ, та військово-адміністративна діяльність;
- вогнева підготовка надає знання студентам з теорії стрільби, устрою стрілецької зброї, прищеплює практичні навички у володінні пістолетом, автоматом, кулеметом, які відпрацьовуються під час проведення практичних занять і стрільб. стройова підготовка – на заняттях відпрацьовуються стройові прийоми, вміння керувати строями підрозділів. Дисципліна ефективно впливає на чітку статуру, правильну ходу, уміння прийняти рішення; 
- методика виховної та соціально-психологічної роботи – метою дисципліни є ознайомлення студентів із сутністю виховної та соціально-психологічної роботи у військових підрозділах, озброєння їх знанням змісту та особливостей виховного процесу в Збройних Силах України. 
Заняття з навчальних дисциплін проводяться з урахуванням досвіду бойових дій під час проведення антитерористичної операції найсучаснішим активним методом аналізу конкретних ситуацій, який спонукає навчаємих до глибинного мислення, підводить їх до прийняття самостійних рішень, що є головним у підготовці офіцера.
Вже цього року пройшли навчання курсантів 1 курсу факультету підготовки офіцерів запасу. Заняття з навчальних дисциплін проводяться з урахуванням досвіду бойових дій під час проведення антитерористичної операції найсучаснішим активним методом аналізу конкретних ситуацій, який спонукає навчаємих до глибинного мислення, підводить їх до прийняття самостійних рішень, що є головним у підготовці офіцера.
Набір на факультет підготовки офіцерів запасу проводиться у м. Херсон за двома військовими спеціальностями, навчання протягом двох років (один день на тиждень). 
- На військову підготовку можуть вступати громадяни України, які мають або здобувають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, якщо їм на початок військової підготовки не виповнилося 40 років;
- Відсутність обмежень граничної кількості для вступу осіб жіночої статі;
- Зручне розташування місця проведення занять (в центрі м.Херсона на території в/ч А1836 вул.Пестеля б.1)
- Вартість навчання з військової підготовки за кошти фізичних осіб 
-Психологія – 10700грн.
-Бойове застосування зенітних ракетних підрозділів озброєних зенітно-ракетними комплексами середньої дальності 11100 грн.. 
за два роки навчання.
Довідки з питань набору до ХНУПС на військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу м. Херсон 
за телефоном (050) 624 08 44


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь