Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення про проведення громадських слухань

Дата: 13.06.2019 14:33
Кількість переглядів: 626

Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність двох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані пров. Маяк, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Коцар Сергію Миколайовичу площею – 0,25 га та коцар Валентині Миколаївні площею – 0,25 га.


1. Мета заходу – врахування громадських інтересів  жителів прилеглої території;  

2. Замовники – гр. Коцар Сергій Миколайович та гр. Коцар Валентина Миколаївна, відповідальна за розроблення та фінансування детального плану території;

3. розробник – ФОП Мерзлика О.В.; 

4. Підстава для  розроблення: рішення Великокопанівської сільської ради №  608  від  26.04.2018 року та № 608  від  26.04.2018  року «Про надання  дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Великі Копані пров. Маяк, б/н»

5. Місце для ознайомлення – відділ земельних відносин містобудування та архітектури Великокопанівської сільської ради с. Великі Копані вул. К. Маркса, 79 тел. 48-339. Термін ознайомлення та подання пропозицій з 13.06.2019 року по 13.07.2019 року.

Громадські слухання проекту відбудуться 13 липня  2019 р о 14 год.00 хв. в сесійній залі Великокопанівської сільської ради (вул. Карла Маркса,79, с. Великі Копані)

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади  Великокопанівської сільської ради  Коцар В.М., тел. 48-3-48

Довідка: згідно із Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції до проектів містобудівної документації на місцевому рівні мають право надавати:

·   повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

·  юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для  якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

·  власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої   розробляється документація, та на суміжній з нею;

·  представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

·  народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 

Земельний відділ

 

 

 

 

 

 

 

ВЕЛИКОКОПАНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

сесія восьмого скликання

 ПРОЕКТ  РІШЕННЯ

 

Від «___»_____201__ року                       с. Великі Копані                                    

 

Про затвердження проекту

детального плану території.

 

           Розглянувши проект детального плану території по відводу у власність двох земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) по пров. Маяк, бн  в с. Великі Копані Олешківського р-ну  Херсонської обл. громадянам Коцару Сергію Миколайовичу площею 0,25 га та Коцар Валентині Миколаївні площею 0,25 га, враховуючи положення Земельного кодексу України, відповідно до принципів Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011р. № 555 «Про Затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та враховуючи протокол громадських слухань, що проведено «13»  липня 2019 р. у сесійній залі Великокопанівської сільської ради (вул. Карла Маркса,79, с. Великі Копані), керуючись ст. 25, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

                                                          ВИРІШИЛА:

1. Затвердити проект детального плану території по відводу у  власність двох земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) :

  1.1. Земельна ділянка № 1 орієнтовною площею  0,25 га, що пропонується до відведення у власність під присадибну забудову гр. Коцару Сергію Миколайовичу за адресою пров. Маяк,  б/н  с. Великі Копані.

          1.2. Земельна ділянка № 2  орієнтовною площею  0,25 га, що пропонується до відведення у власність під присадибну забудову гр. Коцар Валентині Миколаївні за адресою пров. Маяк, б/н с. Великі Копані.

        2. Оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті громади.

3. Передати затверджений проект детального плану території по відводу у власність  двох земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) громадянам Коцару С. М. площею 0,25 га та Коцар В.М. площею 0,25 га, на зберігання у відділ з питань регулювання земельних відносин, як невід’ємну частину генерального плану с. Великі Копані.

4. Відділу з питань регулювання земельних відносин, містобудівної та архітектурної діяльності керуватись детальним планом території в районі пров. Маяк  в с. Великі Копані.

 5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища.

 

 

Сільський голова                                     В.Д.Костенко.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь