Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Громадські слухання

Дата: 01.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ ВЕЛИКОКОПАНІВСЬКОЇ

 

СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до детального плану території щодо відведення гр. Черкову Віктору Миколайовичу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою пров. Ковальний  б/н с. В. Копані Олешківського р-ну Херсонської обл.

         та проекту рішення сесії Великокопанівської сільської  ради «Про затвердження детального плану території» по відводу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Черкову Віктору Миколайовичу за адресою пров. Ковальнй б/н с. В. Копані Олешківського р-ну Херсонської обл.

1)     інформація про мету, склад  та  зміст  містобудівної документації:

Склад проекту: містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, графічні матеріали. Детальний план території (далі - ДПТ) по відводу земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр.Черкову Віктору Миколайовичу за адресою пров. Ковальний б/н с. В. Копані  Олешківського р-ну  Херсонської обл.,  розроблений в скороченому об'ємі за замовленням гр.Черкова В.М. Після аналізу існуючої ситуації та врахування обмежуючих факторів визначена земельна ділянка має площу 2500 м. кв.

Детальний план території складається із графічних  і текстових матеріалів.

2)   основні техніко-економічні показники комплексу:

Проєктом передбачено: будівництво і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою пров. Ковальний  б/н  с. В. Копані  Олешківського р-ну  Херсонської обл.

3)      відомості   про замовника та розробника  ДПТ та підстави для їх розроблення:
Замовник:
Гр. Черков Віктор Миколайович.

Розробник: ФОП Мерзлика Людмила Костянтинівна

Підстава : Рішення Великокопанівської сільської  ради № 907  від 06.02.2019 р. «Про надання дозволу на розробку детального плану території».

4) інформація про місце  і строки ознайомлення    з проєктом детального плану території та проєктом рішення сесії Великокопанівської сільської  ради «Про затвердження детального плану території» по відводу земельної ділянки у власність гр. Черкову Віктору Миколайовичу для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою пров. Ковальний б/н с. В. Копані Олешківського р-ну  Херсонської обл.

З проєктом детального плану території можна ознайомитись у кабінеті відділу з питань регулювання земельних відносин буд. № 79 по вул. Карла Маркса, с. Великі Копані, Олешківського району, Херсонської області, з 08 год.00 хв. по 11 год.00 хв., обідня перерва з 12 год.00 хв. – 13 год. 00 хв. з  02.10.2019 р. по 01.11.2019 р.

5) інформація  про   посадову  особу  органу місцевого  самоврядування,   відповідальну  за  організацію  розгляду пропозицій:

Відповідальний : заступник сільського голови Великокопанівської сільської ради  Коцар В.М., тел. 48-3-48, з 08 год 00 хв по 17 год 00 хв, обідня перерва з 12 год.00 хв. – 13 год. 00 хв.

6)      відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

Пропозиції подаються і розглядаються з 02.10.2019 р. по 01.11.2019  р.

7) інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:

Громадські слухання проєкту відбудуться 04.11.2019 р о 14год.00 хв в сесійній залі Великокопанівської сільської ради (вул. Карла Маркса,79, с. Великі Копані)

Пропозиції до проєктів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на    території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні;

  1. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  2. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  3. народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Повідомлення, або подані після   встановленого сільською радою строку, залишаються без розгляду.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (3038-17) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил міської ради за адресою: с. Великі Копані,   вул. Карла Маркса 79, тел/факс: 48-3-50.

 

 

Завантажити Проєкт рішення

 

Сільський голова                                     В.Д.Костенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь