Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

"ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань"  щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 03.01.2020 08:26
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

"ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань"

 щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів

містобудівної документації на місцевому рівні

Відповідно до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”  04 лютого 2020 року о 10.00 год. за київським часом в будинку культури за адресою  вул..Карла Маркса с.Великі Копані Олешківського району Херсонської області відбудуться громадські слухання по питанню «Детального плану території земельної ділянки площею 4,75 га, зі зміною цільового призначення: із земель Для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг для іншого лісогосподарського призначення (код 09.01) на землі для розміщення інфраструктури оптового ринку сільськогосподарської продукції (код 01.12), кадастровий номер: 6525080500:03:001:0032 Тип власності: Державна власність, за межами населених пунктів в адміністративних межах Великокопанівської сільської ради, Олешківського району Херсонської області», яка планується до відведення в оренду ТОВ «БВФ «Нежданна».

Реєстрація учасників громадських слухань розпочинається о 9.20 год за київським часом 04 лютого 2020 року  за місцем проведення громадських слухань.

Замовником детального плану території та інвестором з фінансування робіт з розробки детального плану території є ТОВ БВФ «Нежданна».

Організатор громадського обговорення – Великокопанівська сільська рада. Відповідальний за проведення громадських слухань – заступник сільського голови Великокопанівської сільської ради  Коцар В.М., тел. 48-3-48, з 08 год.00 хв. по 17 год.00 хв., обідня перерва з 12 год.00 хв. – 13 год. 00 хв.

На даній земельній ділянці розташовані існуючі нежитлові будівлі, які не використовуються.

Проектом передбачено на земельній ділянці орієнтовною площею 4,75 га розміщення будівель інфраструктури оптового ринку сільськогосподарської продукції, а саме складів, гуртожитку, адміністративно-побутових приміщень, ремонтних будівель та будівель з технічного обслуговування автотранспорту, транспортної інфраструктури (проїзди, доріжки, розворотні майданчики).

Складський комплекс передбачено обладнати системою очистки стічних вод Biotal, вивезення стоків та мулового осаду передбачається машинами санітарної очистки до очисних споруд за окремим договором, протипожежним резервуаром.

 З метою забезпечення об’єкту технічним водопостачанням на земельній ділянці передбачено влаштувати свердловину, обладнану водонапірною баштою, передбачено підключення до існуючої мережі ліній електропередач.

Під’їзні шляхи до території земельної ділянки існуючі з асфальтним покриттям, об’єкти охорони та збереження культурної спадщини на території відсутні.

Проектом передбачено встановлення наступних санітарно-захисних та охоронних смуг: санітарно-захисні від складських приміщень зберігання сільськогосподарської продукції – 50 м; системи очистки стічних вод Biotal – 25 м; охоронні смуги від ЛЕП 0,4 кВт – 3 м; охоронні смуги від ЛЕП 10 кВт – 10 м; від вісі  прокладання каналу мережі водопостачання – 5 м; від вісі  прокладання мережі самопливної каналізації – 3 м; від вісі  прокладання мережі теплопостачання – 5 м; водонапірної вежі – 15 м та мережі водопостачання – 10 м.

Опалення будівель планується від автономної твердопаливної котельні.

Система каналізування передбачена з розташуванням на території об’єкту місцевої зливної станції, з подальшим вивезенням стоків до очисних споруд.

Передбачено прокладання асфальтованих проїздів для забезпечення проїзду вантажного автотранспорту, благоустрій території, озеленення, вимощення тротуарною плиткою.                                                                          

З матеріалами на тему громадських слухань можна ознайомитись в робочі дні у кабінеті відділу з питань регулювання земельних відносин буд. № 79 по вул. Карла Маркса, с. Великі Копані, Олешківського району, Херсонської області, з 08 год.00 хв. по 11 год.00 хв. з 03.01.2020 р. по 03.02.2020 р.

Пропозиції (зауваження) пропонується подавати письмово до 03.02.2020 року за адресою: с. Великі Копані,   вул. Карла Маркса 79, тел/факс: 48-3-50.

Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил сільської ради за адресою: с. Великі Копані,   вул. Карла Маркса 79, тел/факс: 48-3-50.

Пропозиції громадськості підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

 

 

В.о.сільського голови                                                                                                                  О.І.Кіндра

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь