Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Великокопанівська ОТГ досить скоро матиме свою ІТ-стратегію

Дата: 05.02.2020 11:43
Кількість переглядів: 583

Фото без описуРозробка ІТ-стратегії розвитку Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки доходить до завершення.

Протягом листопада 2019 року – січня 2020 року робоча група з розробки структури документу «ІТ-стратегія Великокопанівської ОТГ» працювала над створенням ІТ-стратегії.

Реалізація стратегії на території громади дасть можливість полегшити взаємодію мешканців та влади, створити громаду безпечною, сучасною та розвиненою, де влада буде відкритою та прозорою, послуги надаватимуться автоматизовано, а відкриті дані будуть загальнодоступними. Громада стане «цифровою», а значить і приверне увагу інвесторів.

 До складу робочої групи входить 8 осіб – представники комунікаційної сфери, фінансового відділу, бухгалтерського обліку, відділу культури, громадськості, особи відповідальні за впровадження Стратегії та  впровадження цифрової трансформації  у Великокопанівській ОТГ.

Фото без опису

05 лютого 2020 року у Великокопанівській сільській раді відбулася остання стратегічна зустріч робочої групи з розробки структури документу «ІТ-стратегія Великокопанівської ОТГ» за участі сільського голови Великокопанівської сільської ради Валентини Костенко.

Великокопанівська громада знаходиться на завершальному етапі розробки ІТ-стратегії, адже зустріч була присвячена розгляду версії основної частини документу, яка надалі підлягатиме процесу громадських консультацій.

Фото без опису

Робоча група зі стратегічного планування опрацювала та скоригувала план заходів та складових характеристик завдань у рамках стратегічних напрямків «Підвищення рівня життя та безпеки в громаді», «Покращення якості надання послуг в громаді», «Покращення комунікації в громаді», «Покращення ефективності діяльності органу місцевого самоврядування» та «Формування сприятливого підприємницького середовища».

Наступним кроком заплановано оприлюднення документа та обговорення його громадськістю Великокопанівської ОТГ.

Керівник робочої групи Анна Довженко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь