Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Проєкт документу "ІТ-стратегія Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки" виноситься на обговорення

Дата: 13.02.2020 15:16
Кількість переглядів: 893

Фото без опису

Шановні мешканці!

У рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), за фінансового сприяння USAID (United States Agency for International Development) в період з листопада 2019 року по січень 2020 року Робочою групою Великокопанівської об’єднаної територіальної громади при сприянні експертів Socialboost був напрацьований проєкт документу "ІТ-стратегія Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки", який сьогодні виносяться на громадське обговорення/консультації.

Консультації триватимуть до 3 тижнів – від сьогодні, тобто з 13 лютого до 05 березня 2020 р.

Цей етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування ІТ-стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати громаду цифрового формату до 2022 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги.

Ознайомитися з ІТ-стратегією Ви можете нижче, завантаживши його.

ІТ-стратегія нашої громади якнайшвидше потрібна нам і для реалізації конкретних проєктів на найближчі 3 роки починаючи вже із 2020 року із залученням коштів міжнародної технічної допомоги, зокрема Програми DOBRE.

Після врахування Ваших пропозицій ІТ-стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію сільської ради для затвердження.

Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань ІТ-стратегії, надсилайте до 05 березня 2020 року на e-mail: rada_kopani@ukr.net. Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на інтернет-сторінці громади та в будинку сільської ради.

Місце прийому пропозицій на паперових носіях: Великокопанівська сільська рада (с. Великі Копані, вул.. Карла Маркса, б. 79), Абрикосівський старостат (с-ще Абрикосівка, вул. Вінницька, б. 33), Добросільський сільський клуб (с. Добросілля, вул. Лесі Українки, б. 27).

Також Ви можете подати пропозицію, заповнивши електронний формуляр поданий нижче 

Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу особи, яка їх подає.

Щиро запрошую! 

Сільський голова, Валентина Костенко

Завантажити "ІТ-стратегія Великокопанівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки" та ФОРМУЛЯР ГРОМАДСЬКИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ.

 

Сільський голова, Валентина Костенко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь