Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Про незвичайне село та його жителів на Херсонщині

Дата: 14.05.2020 15:53
Кількість переглядів: 610

У Великокопанівській громаді є село, назва якого співзвучна з вчинками його жителів – це Добросілля. Село є унікальним не лише в нашій громаді, а й на Херсонщині. Саме тут проживають люди, які, не шкодуючи власного часу та сил, сіють добро.

Добросільці являються активними учасниками суботників, масових заходів та різноманітних акцій. Більше пів року назад вони заснували Фонд села Добросілля. Для цього активісти заручилися підтримкою Великокопанівської сільської ради та встановили баки для сортування сміття. До збору відходів долучилося все село, адже кожен із майже 400 його жителів розуміє, що відсортований непотріб активісти продадуть, аби потім використати на благоустрій рідного Добросілля.

Наприклад, нещодавно за кошти Фонду села вони пофарбували альтанку, що знаходиться в центрі села, облаштували сортувальний майданчик, постійно прибирають на дитячому майданчику та прилеглій до нього території. Полюбляють добросільці й проводити разом час на  масових гуляннях, які їх згуртовують.

Зараз добросільські активісти сконцентрували всі свої сили на реалізацію проєкту  «Екотур: сміття правильно збирай – гроші заробляй!», але це вже інша історія…



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь