Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Опитування молоді нашої громади

Дата: 30.09.2021 15:56
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Привіт! Ми проводимо опитування молоді нашої громади для участі в проєкті "МолодьТУТ": створи громаду молодіжних перспектив." Основним завданням цього дослідження є дізнатись, які можливості та програми вже існують в нашій громаді для молоді, чого саме хоче молодь, чим захоплюється, про що мріє, чи почуває себе безпечно та чи включена вона в процеси громади. За результатами дослідження та завдяки вашій допомозі наша команда зможе сформувати заявку на участь в конкурсі таким чином, щоб проєкт відповідав потребам молоді.

Запрошуємо тебе взяти участь в опитуванні. Опитування є анонімним та буде відбуватись у довільному форматі, в рамках якого ми поставимо тобі декілька запитань. Це не ТЕСТ, це лише обговорення декількох цікавих запитань. Я дуже хочу, щоб ти став/ла частиною цього унікального дослідження та зробив/ла внесок в наше дослідження. Будь впевнений/а твоя позиція не залишиться без уваги та стане частиною майбутніх позитивних змін.

Якщо тобі цікаво ти готова/готовий відповісти на декілька запитань, будь ласка, відпиши нам і ми з тобою сконтактуємо найближчим часом!

Дякуємо!

Тисти ТУТ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь