Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
06 Лютого, 2019 р., 11:10
Новий рік - це завжди нагода ще раз проаналізувати зроблене, замислитися над проблемами, визначити перспективи на  дні завтрашні. Що зроблено працівниками відділення для покращення матеріального забезпечення застрахованих осіб та медико-соціального обслуговування людей з інвалідністю? 
06 Лютого, 2019 р., 09:36
Урок на тему: " Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик" відбувся 5 лютого в Абрикосівській ЗОШ I-III ступенів. Метою заходу було навчити дітей відрізняти безпечний Інтернет від небезпечного та вміти правильно себе захистити.
05 Лютого, 2019 р., 16:48
Доброго дня, пане Міністре. Через місяць чекаємо з дружиною на первістка, хочемо дізнатися як отримати свідоцтво про народження та зареєструвати місце проживання дитини? 
04 Лютого, 2019 р., 13:31
Останнім часом гостро повстало питання незаконної вирубки лісових масивів. Цьому є ряд причин, як об’єктивних та і суб’єктивних. Рівень забезпеченості українців не всім дозволяє сплачувати за газ при опаленні житла, а тому люди шукають альтернативні способи забезпечити обігрів власного житла. У таких випадках деякі особи приймають рішення швидко збагатитися за рахунок вирубки дерев без отримання у встановленому законом порядком дозвільних документів. Роблять вони це у тих місцях, де їм заманеться або де можна зробити це непомітно для людей, влади та поліції та в подальшому продати деревину за готівку. Але таке рішення є хибним та злочинним. Мова не йде про літню людину, яка зрубала у найближчих чагарниках, яких, до речі, нажаль теж багато, декілька сучків та принесла додому. Йдеться про тих, хто нехтуючи законом та загально прийнятими людськими цінностями, цинічно, йде вночі до лісу чи посадки, де випилює підряд дерева, які росли протягом багатьох років та радували око. Так  у селищі Абрикосівка неодноразово були виявлені лише пні. А на сьогоднішній день вже почали випилювати єдину березову посадку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь