Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Січня, 2019 р., 13:11
 18 січня 2019 року з нагоди новорічних та різдвяних свят на передодні свята – Водохреща Христового у приміщенні Великокопанівської сільської ради сільським головою Валентиною Костенко, було оголошено результати новорічного конкурсу «Прикрасимо наші села разом!», розпочатого у грудні 2018 року.
15 Січня, 2019 р., 14:06
Департамент агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації  нагадує, що з метою розвитку особистих селянських господарств, збільшення обсягів виробництва власної сільськогосподарської продукції та підвищення рівня самозайнятості населення в області триває реалізація Програми індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлових умов сільського населення «Власний дім» (далі - Програма) згідно Указу Президента України від 27 березня 1998 року № 222/98 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі».
15 Січня, 2019 р., 13:43
Кожна людина проживає своє життя, робить добрі справи з надією на те, що коли доживе до старості та прийде час відходити в інший світ, то буде кому провести в останню дорогу. Але не завжди так відбувається.
15 Січня, 2019 р., 13:25
Доброго дня, пане Міністре! Перебуваючи за кордоном під час новорічних свят, зі мною трапилася неприємна історія - в мене викрали закордонний паспорт. Згодом все відновила, але я дуже перенервувала, тому що не знала, що робити та куди звертатися. Розкажіть, будь ласка,  як правильно діяти в такому випадку?  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь