Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2019 р., 16:13
29 січня в Абрикосівській ЗОШ I- III ступенів відбулася година пам'яті "Понад Крутами вічність у сурми сурмить..."
29 Січня, 2019 р., 13:40
28.01.2019 року відбулося засідання конкурсної комісії Великокопанівської сільської ради  по проведенню конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря КНП " ЦПМСД" Великокопанівської сільської ради. 
29 Січня, 2019 р., 13:01
З 2016 року в Україні реалізовується проект Благодійного Фонду Порошенка та Міністерства освіти і науки України щодо впровадження інклюзивної освіти, відповідно до якого діти з обмеженими можливостями мають право здобувати освіту в усіх навчальних закладах, а також отримувати психолого-педагогічну та корекційно-розвиткову допомогу в інклюзивно-ресурсних центрах. Ініціатором впровадження інклюзії в освіті стала Марина Порошенко, і на сьогодні вже 12 тисяч особливих дітей навчаються спільно зі своїми однолітками.
28 Січня, 2019 р., 14:34
 Нема любові понад ту, Що окропила кров'ю Крути, І ту гарячу кров святу Повік Вкраїні не забути.
28 Січня, 2019 р., 08:34
25 січня вихователь Острянська А.В. провела інтегроване заняття на тему: "Звук "О", буква О". Діти ознайомилися з літерою О та її звуковим значення, закріпили знання про голосні, тверді і м'які приголосні звуки.
25 Січня, 2019 р., 08:20
Сто років тому – 22 січня 1919 року – було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Бібліотекарі Великокопанівської сільської бібліотеки до Дня Соборності влаштували учням 11-го класу інтегровану патріотичну вікторину єдності «Україна Соборна Держава». Відповідаючи на запитання, учні продемонстрували свої знання з історії нашої країни, культури і літератури та створили інтерактивну карту соборності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь