Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Вересня, 2018 р., 15:22
Друзі! Сторінку у фейсбуці Великокопанівської об'єднаної територіалньої громади заблоковано з невідомих причин! Ми створили іншу, на якій від тепер висвітлюватимуться всі новини нашої громади. Просимо поширити цю інформацію. Запрошуйте своїх друзів поставити лайк новій сторінці за посиланням:
18 Вересня, 2018 р., 15:10
 Великокопанівська ОТГ завжди підтримує тих, хто забезпечує надійний захист і збереження життя людей від надзвичайних ситуацій, вогню та стихії.
18 Вересня, 2018 р., 13:41
 Вже третій рік, як держава виділяє кошти народним депутатам-мажоритарникам на розвиток інфраструктури на їх виборчих округах.
18 Вересня, 2018 р., 13:16
 Активні Громадяни з Вінницької, Івано-Франківської, Запорізької та Херсонської областей в рамках проекту Фестивалю Активних Громадян від Британської Ради відвідали 14 та 15 вересня 2018 року Великокопанівську ОТГ. Пріоритетними для відвідування були місця, де реалізовано проекти від Британської Ради. Це – Абрикосівський комунальний заклад дошкільної освіти ясла-садок «Пурпурова квітка», Великокопанівський комунальний заклад дошкільної освіти ясла-садок «Ягідка», Великокопанівський загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів та  дитячий майданчик села Великі Копані по вул. 8 березня.
18 Вересня, 2018 р., 10:54
 Другий день перебування учасників Фестивалю Активних Громадян від Британської Ради на території Великокопанівської громади співпав з відкриттям ще одного дитячого майданчика на території села Великі Копані.
14 Вересня, 2018 р., 16:16
 Великокопанівська сільська об’єднана територіальна громада 14 та 15 вересня приймала гостей з Вінницької, Івано-Франківської, Запорізької та Херсонської областей.
14 Вересня, 2018 р., 08:57
 13 вересня 2018 року на базі Великокопанівського сільського Будинку культури відбулася Всеукраїнська нарада керівників обласних Центрів народної творчості за участю керівників структурних підрозділів із питань культури районних державних адміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, голови сільської ради, директорів базових Будинків культури районів та ОТГ області. Всеукраїнська нарада відбулася відбулася з метою підвищення якості інформаційно-методичного забезпечення діяльності клубних закладів в умовах децентралізації, презентації творчого потенціалу Херсонщини, демонстрації кращих зразків народного мистецтва області та сприяння участі творчих колективів Херсонщини в культурно-мистецьких заходах інших областей.
12 Вересня, 2018 р., 16:43
 З 03.09 по 12.09 2018 року в містах Скадовськ та  Миколаїв відбулися навчальні збори 124-ї окремої територіальної оборони, в яких взяли участь військовозобов’язані жителі Великокопанівської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь