Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
07 Вересня, 2018 р., 11:48
 7 вересня 2018 року в селі Великі Копані відбулося планове проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними 124 окремої бригади територіальної оборони Херсонської області. Заняття відбулися з колективної підготовки по охороні об’єктів важливого значення місцевого рівня - Великокопанівської сільської ради та прилеглих до неї вулиць.
06 Вересня, 2018 р., 16:17
 6 вересня 2018 року в Великокопанівській ОТГ відбулися громадські збори, які пройшли в приміщенні Великокопанівського сільського Будинку культури. Зустріч була організована для презентації програми DOBRE і прийняття рішення, який проект реалізує наша громада. Присутніми на громадських зборах були жителі сіл Великі Копані, Добросілля та селища Абрикосівка, а також представники програти DOBRE.
05 Вересня, 2018 р., 15:56
 5 вересня 2018 року до Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів завітали представники Великокопанівського відділу освіти, громадської організації «АКТИВНА ЖІНКА» та Великокопанівської сільської ради з подарунками. Для оснащення кабінету лікувальної фізичної культури  привезли велотренажер, батут, бігову доріжку, дитячі м'ячі для фітнесу та орбітрек.
05 Вересня, 2018 р., 15:05
5 вересня 2018 року відбулася нарада працівників Великокопанівського відділу культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини. Темою обговорення стала організація підготовки до прийому делегації з усієї України. 13 вересня 2018 року на базі Великокопанівського сільського Будинку культури відбудеться «Всеукраїнська нарада директорів обласних центрів народної творчості».
05 Вересня, 2018 р., 10:04
5 вересня фахівці Олешківської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості у Великокопанівській сільській раді провели виїзний прийом для громадян Великокопанівської ОТГ. Жителі громади та працівники сільської ради дізналися про нові можливості в сфері навчання, зокрема, безкоштовне здобуття  професії. 
03 Вересня, 2018 р., 12:28
 Щорічно у першу неділю вересня українці святкують День підприємця. Від імені Абрикосівського старостинського округу  в.о старости Тимчак Л.А. та  працівники культури привітали всіх підприємців селища зі святом та подарували на згадку невеличкі подарунки.
02 Вересня, 2018 р., 11:18
 Шановні підприємці, працюючі на території Великокопанівської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь