Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Липня, 2018 р., 14:20
З 2008 року, враховуючи значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства, на підтримку ініціативи Національної ради з питань культури і духовності, Українського фонду культури, Української православної церкви, Української православної церкви Київського патріархату, Української автокефальної православної церкви та громадськості, указом президента україни 668/2008 від 25 липня 2008 року День хрещення Київської Русі був оголошеним державним святом України.
23 Липня, 2018 р., 10:11
Шановні батьки дітей – жителів Великокопанівської громади! КЗ «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Ягідка» Великокопанівської сільської ради розпочав набір дітей до закладу дошкільної освіти. У цьому році зарахування відбувалося тільки до 2 груп: ясельної групи -15 чоловік, середньої- 29 дітей. У зв’язку з тим, що 11 сімей, діти яких повинні відвідувати середню групу садочка , відмовилися з різних причин, а саме: 4 сім'ї не проживають на території Великокопанівської сільської ради; 4 родини відмовилися за сімейними обставинами; три дитини відвідують Абрикосівський заклад дошкільної освіти. Враховуючи ситуацію, що склалася відповідно черги до середньої групи буде зараховано 11 дітей.
23 Липня, 2018 р., 09:17
 20 травня 2018 року в приміщенні Великокопанівської сільської ради відбувся інформаційний захід з питання залучення громадян до соціально-спрямованого проекту з сімейного патронату. Зустріч провели представники Олешківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для жителів нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь