Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Грудня, 2017 р., 08:59
З метою підтримки та заохочення творчих і талановитих дітей відділ освіти Великокопанівської сільської ради інформує батьків, педагогів та школярів щодо умови вручення у 2018 році Премії «Диво Дитина». Для здобуття Премії «Диво-Дитина» запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін. Як здобути Всеукраїнську премію «Диво-Дитина»? Якщо Ви володієте вищенаведеними здібностями та бажаєте здобути Всеукраїнську премію «Диво-Дитина» Вам необхідно: - заповнити анкету учасника; - додати до анкети документи, що підтверджують досягнення учасника (копії дипломів, нагород, грамот, аудіо/відео записів та ін.); - додати копію свідоцтва про народження. Всі ці документи необхідно відправити за адресою: ТОВ "Премія "Диво-Дитина" 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712. Номінації Премії 1) Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти. 2) Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань. 3) Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.) 4) Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін. 5) Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації) Терміни і місце проведення. Прийом анкет учасників та інших документів до 15 березня щорічно. Урочиста церемонія нагородження переможців премії: у IІ кварталі щорічно. Дата та місце проведення нагородження щорічно визначається Оргкомітетом та повідомляється номінантам, які пройшли перший відбірковий тур, у письмовій формі. Звертаємо Вашу увагу, що детальна інформація щодо здобуття Премії знаходиться на сайті: http://divo-dutuna.com/
26 Грудня, 2017 р., 08:37
Вітаємо наших талановитих дітей, учасників обласного заочного конкурсу «Державні символи – віддзеркалення української душі», який проводився з 02 жовтня по 15 грудня 2017 року: - Борщуна Максима, учня 10-Б класу Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який став переможцем (посів І місце) у номінації «Науково- дослідницька робота» (вікова категорія «9-11 класи»), керівник – вчитель зарубіжної літератури Кривошея Віталій Миколайович; - Копаненко Катерину, ученицю 10-Б класу Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІ місце у номінації «Науково-дослідницька робота» (вікова категорія «9-11 класи»), керівник – вчитель зарубіжної літератури Кривошея Віталій Миколайович; - Лящук Маргариту, ученицю 10 класу Абрикосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка посіла ІІІ місце у номінації «Есе, нарис» (вікова категорія «9-11 класи»). Журі Конкурсу відмітило актуальність робіт, поданих на Конкурс, повноту розкриття теми, глибину власних думок і переконань, якість їх оформлення (наказ комунального закладу «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради від 15.02.2017 р. № 107-О «Про підсумки проведення обласного заочного конкурсу «Державні символи – віддзеркалення української душі». Вітаємо Вас та бажаємо подальших перемог!                                                    
20 Грудня, 2017 р., 14:45
ПРЕС-РЕЛІЗ
19 Грудня, 2017 р., 15:12
Питання щодо обов'язковості здобуття дітьми старшого дошкільного віку дошкільної освіти назрівало вже давно, бо всі (передусім батьки) розуміли, що це необхідно. Адже це, насамперед, переваги для дитини. Подивимося на це з різних позицій: «дитина і колектив» (уміння узгоджувати свої інтереси з іншими, виховання почуття дружби, взаємодопомоги, підтримки); «дитина і соціум» (уміння спілкуватися з іншими людьми, знаходити правильне рішення і вихід з різних життєвих обставин, бажання подальшого навчання в школі); «розвиток дитини» (здійснює педагог, який володіє необхідними знаннями та може забезпечувати повноцінний комплексний розвиток дитини з урахуванням її індивідуального розвитку); «дитина і майбутнє шкільне навчання»(забезпечення рівних стартових умов для всіх дітей, фізична, психічна, моральна, мотиваційна, вольова, інтелектуальна готовність тощо).                                                                    
19 Грудня, 2017 р., 15:00
Є свято гарне в Україні Є свято казки чарівне Що Миколай в святій ряднині Слухняним ласощі несе У Великокопанівському дошкільно навчальному закладі ясла-садок "Ягідка" 19 грудня 2017 року пройшло свято присвячене Дню Святого Миколая. Активними учасниками були дошкільнята старших та середніх груп, а також вихованці короткотривалої групи. Всі вихователі разом з музичним керівником Задніпряною Л. М. організували ранки на тему: « Святий Миколай - діток всіх оберігай». На завершенні свята кожна дитина одержала подаруночок від Миколайчика.
19 Грудня, 2017 р., 14:45
Заробітна плата - одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, суб’єктів господарювання та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення.  Те, що відносини між роботодавцями та найманими працівниками нерідко не відповідають нормам чинного законодавства, а  виплата заробітної плати  здійснюється у “конвертах”, або у розмірах менших за мінімальну заробітну плату, -  не є секретом для більшості громадян.   Влаштуватися на роботу без укладання трудового договору – на сьогодні можна без проблем. Але, через таку зайнятість соціально незахищеними залишаються, в першу чергу, наймані працівники. Ненормований робочий день, відсутність оплати лікарняного та відпустки, залежність розміру заробітної плати виключно від роботодавця, відсутність записів у трудовій книжці та несплата внесків до Пенсійного фонду України - це неповний перелік порушень вимог трудового законодавства роботодавцями, які нехтують своїми обов'язками щодо офіційного оформлення своїх працівників. Перебування робітника в такому статусі негативно впливає на рівень його пенсійного забезпечення в майбутньому та соціальні гарантії сьогодні. Більшість юристів не гарантує позитивних результатів в  трудових спорах  неоформлених працівників у разі  виникнення конфлікту з роботодавцем (наприклад, невиплати заробітної плати), оскільки останнього практично неможливо притягнути до відповідальності.
19 Грудня, 2017 р., 09:37
Ні для кого не секрет, що послуги міграційної служби, такі як оформлення закордонного паспорту або ID-картки, є одними з найбільш запитуваних серед населення. Ажіотаж навколо них часто призводить до напруги та величезних черг під владними кабінетами.
19 Грудня, 2017 р., 09:03
Шановні жителі села Великі Копані!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь