Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

2021 рік

09 Липня, 2021 р., 13:10
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність трьох земельних  ділянок для будівництва та обслуговування господарських  будівель гр. Непочатих Ігорю Сергійовичу площею –  0,25 га за адресою  с. Великі Копані вул. Лінійна, б/н, Олешківського району, Херсонської області, гр. Непочатих Лідії Петрівні площею –  0,25 га за адресою  с. Великі Копані вул. 50 років Перемоги, б/н, Олешківського району, Херсонської області та Капралюк Ірині Сергіївні площею – 0,25 га за адресою  с. Великі Копані вул. Лінійна, б/н, Олешківського району, Херсонської області.
24 Червня, 2021 р., 08:41
Проєктне рішення підготувала Великокопанівська сільська рада про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення та права їх оренди на конкурентних засадах на території Великокопанівської сільської ради.
17 Червня, 2021 р., 12:40
Великокопанівська сільська рада повідомляє про громадські обговорення ЗВІТУ стратегічної екологічної оцінки стратегії розвитку "Детальний план території" земельної ділянки площею – 4,75 га, зі зміною цільового призначення: із земель лісового господарства на землі для розміщення інфраструктури оптового ринку сільськогосподарської  продукції, кадастровий номер: 6525080500:03:001:0032, яка планується до відведення в оренду та розташована: за межами населених пунктів в адміністративних межах Великокопанівської сільської ради, Олешківського району, Херсонської області», про що в газеті «Вісник Олешшя» від 10 червня 2021 року розміщено оголошення про початок громадських обговорень.
11 Червня, 2021 р., 11:04
Про  оприлюднення регуляторного акту проєкту рішення сесії Великокопанівської сільської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення та права їх оренди на конкурентних засадах на території Великокопанівської сільської ради»
22 Квітня, 2021 р., 12:28
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Жовтнева, б/н, Олешківського району, Херсонської області  гр. Кононенку  Олександру Васильовичу  площею –  0,25 га.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь