Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

2021 рік

22 Квітня, 2021 р., 10:33
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Пролетарська, 113, Олешківського району, Херсонської області  гр. Острянській Людмилі Володимирівні площею –  0,25 га.
22 Квітня, 2021 р., 09:30
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Висоцького, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянину Лутченку Миколі Миколайовичу площею –  0,25 га.
22 Квітня, 2021 р., 09:07
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про встановлення місцевих податків і зборів, про встановлення ставок та пільг податку на нерухоме майно, відмінне від  земельної ділянки, про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Великокопанівської сільської ради  на 2022 рік.
22 Квітня, 2021 р., 08:25
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність земельної  ділянки  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані пров. Радгоспний, б/н, Олешківського району, Херсонської області  гр. Болдиревій Галині Василівні площею –  0,25 га.
26 Березня, 2021 р., 12:16
ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ   ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ   щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку - Схеми планування території та Схеми землеустрою Великокопанівської ОТГ.
10 Лютого, 2021 р., 13:18
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність трьох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд за адресою с. Великі Копані вул. О. Болдирева, 4, Олешківського району, Херсонської області  гр. Ракочій Валентині Семенівні площею –  0,25 га, гр. Сипко Олені Василівні площею –  0,25 га за адресою  с. Великі Копані вул. О. Болдирева, б/н, Олешківського району, Херсонської області, та гр. Карасю Сергію Івановичу  площею – 0,25 га  за адресою с. Великі Копані вул. О. Болдирева, б/н, Олешківського району, Херсонської області.
21 Січня, 2021 р., 11:32
Великокопанівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення про надання дозволу на розробку детального плану території щодо передачі у власність  чотирьох земельних  ділянок  для будівництва та обслуговування господарських  будівель та споруд в с. Великі Копані вул. Молодіжна, б/н, Олешківського району, Херсонської області  громадянам Косюк Ірині Анатоліївні площею –  0,25 га, Косюк Іванні В’ячеславівні площею –  0,25 га, Косюку Станіславу В’ячеславовичу площею – 0,25 га та Косюку Ростиславу В’ячеславовичу площею – 0,1651 га.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь